„Tai skandalas, kuris subliuško labai staigiai. Gal tai buvo panaudota provokacija prieš mus kaip prieš partiją. Mes esame grąžinti į partijos sąrašus ir Seimas pripažino savo klaidą. Jie iš sąrašo mus pašalino neteisėtai“, – pasakos Ž. Pinskuvienė.

Jos laidoje laukia akistata su buvusiu policijos pareigūnu, grupės „Baika“ nariu Milgedu Aleksandrovičiumi.

Jis, Ž. Pinskuvienė teigia, savivaldos metu buvo užblokavęs jos automobilį ir labai išgąsdino. „Būdama kandidatė su savo automobiliu buvau užspausta į griovį, kad neišvažiuočiau. Jis bandė mane paauklėti“, – pasakos Ž.Pinskuvienė.

Anot M. Aleksandrovičiaus – jis tik norėjo įrodyti, kad Ž.Pinskuvienė pažeidinėja įstatymus ir kova dėl rinkėjų vyksta nešvariai.

Milgedas laidoje negailėjo komplimentų savo oponentei: „Živilė yra nuostabus žmogus. Aš Jonui Pinskui labai pavydžiu, kad turi tokią gražią žmoną, aš įsivaizduoju kaip jam sunku... Patinka ji man... Labai patinka, meluočiau, jei sakyčiau, kad negraži“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)