Nepaisant fakto, jog bene visiems pažįstamam rokeriui šlovės spindulių jau teko ragauti, šis prisipažįsta, jog dalyvavimas projekte „Romeo ir Džuljeta“ jam bus didžiulis iššūkis: „Dalyvavimas čia ir buvimas scenoje tarp kitų, jaunesnių, gražesnių, žavesnių berniukų bus man geras spyris į užpakalį ir stimulas pasitempti. Privalėsiu įrodyti, kad toks bičas kaip aš yra geresnis Romeo nei tie, kurie iš prigimties panašūs į Romeo.“

Panašu, jog pirmojo „Romeo ir Džiuljetos“ filmavimo metu Jonas lūkesčius pateisino. Tikrą rokerišką dvasią scenoje pademonstravęs dainininkas nepabijojo dainuoti net būdamas trijų metrų aukštyje, sėdėdamas ant kylančių dekoracijų, o komisijos paprašytas drąsiai uždainavo be instrumentinio pritarimo.

Pats Jonas teigia, kad tai tik pradžia, ir žiūrovams pažada kiekvienoje laidoje pateikti netikėtą, originalų pasirodymą: „Psichozių pažadu. Pažadu nesikeikti į eterį, bet emocijas rodysiu ir neslėpsiu savyje kunkuliuojančių aistrų, kai tik tokių atsiras.“

Po realybės šou „Dangus“ Jono gerbėjų būrys apjuosė kone visą Lietuvą, tačiau dainininkui dingus iš televizijos eterio, liko tik patys ištikimiausi, kaip pats vaikinas teigia, „tikriausi“ gerbėjai. Tikėtina, jog sugrįžęs į televiziją Jonas vėl gaus dėmesio su kaupu.

„Man visiškai svetimas perdėtas dėmesio troškimas, noras būti tarp klykiančių mergaičių, pliušinių meškiukų ar apatinių kelnaičių lietaus scenoje... Nors ne, vis dėlto apatinės kelnaitės gal ir nieko“, – sako juokdamasis Jonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)