10-metį sūnų auginanti Laura pasidalins nelengva ir daug kantrybės kainavusia patirtimi, planuojant antrąją atžalą. Netrukus ant rankų savo džiaugsmą sūpuosianti Laura vis dar nedrąsiai džiaugiasi nueitu keliu svajonės link.

„Su sūnumi Mantu buvo viskas paprasta. Suplanavome, ir jis atėjo į šį pasaulį. O su antruoju nėštumu - niekaip. Ko tik neišbandėme, jau buvome beprarandą viltį...“, - atvirai laidoje pasakos Laura Imbrasienė.

Šnekėdama apie patirtus likimo smūgius, moteris pabrėžia, kad apie tokias problemas būtina kalbėti. Būsima mama ragina neužsisklęsti savyje.

„Kalbėjimas ir dalijimasis patirtimi atveria ne vienas duris moterų svajonėms susilaukti vaikelio“, - tvirtina laidos vedėja.

„Padėkime augti“ laidoje taip pat kalbėsime apie tai, kodėl vaikams svarbu skaityti knygas ir kokią naudą patiria vaikas, vartydamas knygą. Mokslų metų pradžios proga laidos rengėjai aiškinsis, kodėl būtinos sveikatos patikrinimo pažymos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)