„Mane prajuokinti yra labai lengva: maža nereikšminga smulkmena, mimika ir aš jau kvatojuosi“, – šypsodamasis pasakoja naujasis BTV „Prajuokink mane“ komisijos narys.

Mindaugas Sėjūnas neslėpė savo entuziazmo naujajam projektui. Anot jo, tai bus labai malonus ir smagus užsiėmimas: „Profesionali komanda, juokingi žmonės, atpalaiduojanti atmosfera – laukia labai smagūs vakarai.“ Aktorius pridūrė, kad juokas yra labai rimtas dalykas.

Profesionaliam artistui M.Sėjūnui labai dažnai tenka stoti prieš žiūrovus ir stengtis juos prajuokinti. „Kai vaidini klouną, arba teatre įkūniji kokio kvailio rolę, tikrai nėra lengva priversti žiūrovą bent šyptelti. Juokinti yra rimtas ir labai sunkus darbas“, – asmenine patirtimi dalijosi M. Sėjūnas.

Naujasis BTV „Prajuokink mane“ komisijos narys M.Sėjūnas atskleidė savo silpnąsias vietas: „Man labai smagu žiūrėti į įvairius personažus, tačiau svarbu, jog vaidinantis žmogus tikėtų tuo ir nuoširdžiai juoktųsi iš savo pokštų. Taip pat juokinga, kai žmonės sugeba savo minusus paversti pliusais, pavyzdžiui tokius kaip dantų neturėjimas arba atlėpusios ausys ir praplikęs pakaušis...“.

Mindaugas Sėjūnas būsimus dalyvius įspėja turintis labai didelę patirtį juoko srityje ir jam yra žinomi bene visi lietuviški anekdotai. Tačiau jis tiki, kad tereikia šiek tiek išmonės ir seną anekdotą galima prikelti naujam gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)