„Mane šis projektas patraukė, nes gerai išmanau jo medžiagą ir man smalsu, kaip jauni žmonės ją interptretuos. Romeo vaidmens aš nefetišizuoju, į tai žiūriu kaip į praeitį, todėl ašarojimų nebus“, – tikina K. Smoriginas.

Žinomas vyras viliasi, kad TV3 projekte pasirodys jaunų talentų, turinčių ne tik vokalinių, bet ir aktorinių gabumų: „Girdėjau įvairių pavardžių, bet kol neįvyks bent vienas filmavimas, nieko nevertinsiu. O komisijoje ketinu būti pakankamai kritiškas, bet kartu – suprantantis. Jei matysiu, kad yra prasmė dalyviui duoti antrą šansą – galės keliauti į kitą etapą, o jei jis niekam tikęs – viskas. Nežaisiu žaidimų, kokių prisižiūrėjau kituose šou, kur intriga baltais siūlais siūta. Aš būsiu objektyvus.“

Drauge su K. Smoriginu muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ komisijoje dirbs Nacionalinio operos ir baleto teatro primadona Sigutė Stonytė, televizijos prodiuseris, muzikos šou profesionalas Dominykas Kubilius ir neprilygstama aktorė Kristina Kazlauskaitė, su kuria „Romeo ir Džiuljetos“ arijas roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ 1982-ųjų pastatyme K. Smoriginas atliko daugiau nei pusšimtį kartų.

Naujausioje roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“, kurios premjeros gruodį įvyks didžiausiose Vilniaus ir Kauno arenose, pasirodys visas būrys mūsų šalies scenos meistrų: Larisa Kalpokaitė, Viktoras Malinauskas, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Darius Petkevičius, Aistis Mickevičius, Jokūbas Bareikis, Juozas Gaižauskas ir daugelis kitų.

Dėl Romeo vaidmens TV3 televizijos projekte varžysis populiarumą ir žiūrovų simpatijas įvairiuose muzikiniuose projektuose jau anksčiau pelnę dainininkai Vaidas Baumila, Ilja Aksionovas, Jonas Čepulis, Martynas Kavaliauskas. Į Džiuljetos vaidmenį pretenduoja Liepa Mondeikaitė, Milda Rasilavičiūtė, Raminta Naujanytė, Giedrė Vokietytė ir kt. Su TV3 žiūrovais jau netrukus sveikinsis muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ vedėjai – dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)