Žinoma moteris jau netrukus eteryje pasirodys vedėjos amplua: „Gavusi pasiūlymą prisijungti prie naujojo TV3 projekto „Grožio architektai“ komandos ir susipažinusi su laidos pobūdžiu, ilgai nedvejodama sutikau. Man patinka šis socialiai jautrus projektas, jo tikslas – padėti žmonėms, kuriems gyvenimas nepašykštėjo skaudulių.“

„Kalbame ne apie kosmetinius pagražinimus, o apie rimtas operacijas, kurių reikia, kad pasikeistų tų žmonių gyvenimo kokybė. Pirmą kartą pamačiusi projekto dalyvius pastebėjau kai kuriuos jų išvaizdos ypatumus, tačiau, kai pradedi bendrauti, suvoki, kad už kiekvieno rando, netobulumo slypi skaudūs išgyvenimai, nepakeliamas sunkumas. Tie trūkumai įsišakniję sieloje, jie trukdo bendrauti, dirbti, normaliai gyventi. Įsivaizduokite, mergina gyvena užsidengusi visus veidrodžius, nes žiūrėti į save per sunku. Ar tai visavertis gyvenimas? Mes galime tūkstantį kartų sakyti, kad priimame juos tokius, kokie jie yra, bet jie patys savęs nepriima, todėl pokyčiai yra būtini“, – įsitikinusi „Grožio architektų“ vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)