Antrosios "Auksinio balso" laidos tema - diskas ir funkas. Šįsyk šou dalyvius vertino komisijos nariai Zita Kelmickaitė, Zbignevas Levickis, Nomeda Kazlaus ir Vytautas Lukočius. Viešų renginių, TV laidų filmavimų nepraleidžiantis verslininkas Žilvinas Grigaitis apsilankė ir "Auksiniame balse". Stilingu kostiumu pasidabinęs verslininkas į studiją atlydėjo operos primadoną N. Kazlaus.

Pirmasis scenoje pasirodė Germanas Skoris, dainininkas atliko grupės "Queen" kūrinį "Dont Stop Me" ir neilgai trukus sulaukė komisijos narių vertinimų.

"Kadangi esame susiderinę drabužius, bet... tai nebus pliusas. Jis turi puikią išvaizdą, yra simpatiškas. Jis - drąsus žmogus, nes pasirinko šią dainą. Kai negali jos atlikti taip, kaip ji turėtų skambėti, tai yra iššūkis. Tuo metu, kada jūs dainavote, turite kontroliuoti tarimą. Tartis turi būti kiekvienam suprantama", - kalbėjo Z. Kelmickaitė.

"Valdote daugybę kitų sferų, galėtumėte įvaldyti ir vokalą. Linkiu rasti gerą vokalo mokytoją", - kalbėjo N. Kazlaus.

Antrasis scenoje sublizgėjo Jeronimas Milius. Atlikėją projekto stilistės papuošė išskirtiniu įvaizdžiu ir neįprasta šukuosena. Scenoje Jeronimas buvo vos atpažįstamas. Vos atlikėjas baigė dainuoti, netrukus sulaukė "Auksinio balso" vedėjos Beatos Tiškevič "nepadorių judesių specialisto" komplimento.

"Man labai patiko. esate organiškas. Man patinka. Turite vidinį grynuoli, viską darote teisingai", - kalbėjo N. Kazlaus.

Z. Levickis atlikėjui taip pat negailėjo gerų žodžių ir pastebėjo, kad atlikėjas neperžengė ribų.

"Šis stilius nėra parodomasis, klausiau užsimerkęs ir turėjau didelį malonumą", - kalbėjo jis.

Po J. Miliaus į sceną lipo E. Sašenko, atlikėja sulaukė ir komisijos narių kritikos, ir komplimentų.

„Galvoju, kad praėjusioje laidoje ji puikiai pademonstravo savo galimybes, man patiko. Šiandien „nusiėmė“ nuo kvėpavimo. Vokaliai nukentėjo aukštesnis diapazonas. Trūko vientisumo, gero jūsų balso paleidimo“, - komentavo N. Kazlaus.

„Tai ne mano kūrinys. Esu labai atvira. Nemoku vaidinti, slėpti, meluoti“, - komisijai paaiškino E. Sašenko.

„Neturite būti švelni katytė ir viską atvirai papasakoti. Turite būti hiena“, - Evelinai patarimus žarstė Z. Kelmickaitė.

Į viešumą sugrįžusi Šorena scenai rinkosi ilgą tviskančią žvynų suknelę, stilistės jos galvą papuošė įspūdingu peruku.

"Man reiktų įvertinti, norėčiau pasikonsultuoti su kolegėmis, ar gerai, ar blogai Šorena pasirodė", - apie Šorenos pasirodymą tepasakė Z. Levickis.

"Man labai patiko tai, kad turėjai energetinį užtaisą. Į sceną išėjai kautis su buliais, kurių čia nebuvo, galbūt todėl atrodei pikta. Nepatiko tas garsas, kuris persikūnijo iš liaudies dainos", - vertino V. Lukočius.

"Nebuvo pykčio. Ši daina man labai patiko, nes ji įvairi. Daug emocijų. Daina ir linksma, ir pikta, ir liūdna. Ši daina turėjo būti įvairi, bent jau aš stengiausi tą daryti", - kalbėjo Šorena.

N. Kazlaus pastebėjo, kad daina - sudėtinga. Publikai susidarė įspūdis, kad jūs šaukėte, rėkėte. Vokaliai dar reikia dirbti", - kalbėjo N. Kazlaus.

"Įdėjote daug pastangų. Nepatikote man ten, kur ketinote kopijuoti. Neperminkėte molio ir savitai neatlikote dainos. Nekopijuokite", - kalbėjo Z. Kelmickaitė ir paskatindama atlikėją įvertino ją maksimaliu balu.

E. Jennings, scenoje atlikusi pasirinkt1 kūrinį, atrodė atsipalaidavusi. Ji pasipuošė trumpa tviskančia šviesia suknele.

"Buvote energinga, simpatiška. Pabaigoje išdrąsėjote, atrodėte puikiai", - įvertino N. Kazlaus.

"Man labai patiko. Labai patenkintas jūsų pasirodymu. Iš pradžių atrodėte neužtikrintai, bet labai greitai įsisukote ir kūrinį atlikote gražiai, stilingai", - kalbėjo M. Levickis.

Z. Kelmickaitė pastebėjo, kad E. Jennings - seksuali, tačiau kūrinys, anot muzikologės, labiau tinkamas vegetarams ar veganams, o ne kaimo žmonėms. Anot komisijos narės, klausantis tokios dainos, šokant nereikia daug energijos ir jėgų.

Scenoje taip pat pasirodė Liudas Mikalauskas, Jokūbas Bareikis, Girmantė Vaitkutė ir Igoris Kofas.

Antrosios "Auksinio balso" laidos įrašo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)