Rudenį netruks ir juoko, mat „Humoro grandų šou“ subūrė geriausius šalies humoristus, o kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ herojus Kostia (akt. Džiugas Siaurusaitis) atvėrė savo garažo vartus TV3 premjerai „Opiumas liaudžiai“.

Tokie vaizdeliai, kokius TV3 žiūrovai išvys jau rugsėjo 4-ąją, trečiadienį, premjeroje „Opiumas liaudžiai“, nutikti gali tik Rusijoje, o tiksliau – Rusijos gilumoje.

Pirmą kartą televizijos istorijoje į savo garažą žiūrovus įsileisiantis Kostia kaip tik iš čia pristatinės pačius juokingiausius, netikėčiausius, raudonuoti priversiančius vaizdus. Kostia garantuoja, kad tokių realybėje nutikusių ir kameromis užfiksuotų pokštų suvaidinti būtų neįmanoma.

Prisimenate vyruką – kuris anglių kasykloje reikalavo padidinti atlyginimą? O kitą vyruką, kuris žiemą iš pirties šoko į tvenkinį ir pataikė ant ledo? Kažkur girdėta? Matyta? Kostia parodys kur kas „rimtesnių“ nutikimų.

Savo nuosavame garaže Kostia automobilių netaisys, tačiau filosofiniams pamąstymams vietos bus apstu. Juk kai toks „filosofas“ ima vertinti ir analizuoti kitų poelgius bei ieškoti patarimų – nesijuokti neįmanoma.

„Opiumas liaudžiai“ – tai laida, kurioje paprastų žmonių užfiksuoti gyvenimiški įvykiai ir situacijos privers griebtis už pilvų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)