"Dalyvauti projekte pasiūlė Modestas Karnaševičius. Jį seniai pažįstu. Nesupratau. Maniau, kad jis mane kvietė dalyvauti kaip svečią, paskui pasakė, kad reikės dalyvauti konkurse. Turėjau pagalvoti ir po poros dienų atsisakiau. Smagiai pašnekėjome ir jis mane įkalbėjo. Susitarėme, kad paskutinis žodis bus mano: nedainuosiu to, ko nenorėsiu dainuoti ir neatrodysiu taip, kaip nenorėsiu atrodyti", - DELFI pasakojo I. Kofas.

Paklaustas, ar jau išsirinko pirmuosius kūrinius "Auksinio balso" konkursui, ar jau pradėjo repetuoti, I. Kofas atskleidė jau repetuojąs, tačiau be orkestro. Su muzikantais repeticijos planuojamos jau kitą savaitę.

"Kūrinius galiu išduoti. Pirmasis kūrinys - mano vienos mylimiausių grupių - Garbage "The World is not enough". Antroji daina - iš mokyklos diskotekų laikų, disko stiliaus - grupės "Fancy" daina "The Flames Of Love", - DELFI atskleidė "Auksinio balso" dalyvis.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi vėl netrukus sugrįšiantis į viešumą, I. Kofas sakė suprantantis, kad Lietuvoje viešumos trokštantys atlikėjai vos ne kas mėnesį pristatinėja naujus kūrinius ir per metus įrašo net du albumus, tačiau pačiam muzikos kūrėjui tai nepriimtina. Kaip sakė jis pats, jeigu neturi ko parodyti, nereiktų ir rodytis.

"Kas sietina su menu, kūryba, nemanau, kad mano nebuvimas viešumoje - ilgas laikotarpis. Skambėti eteryje, pasirodyti viešumoje tik tada, kai turiu ką parodyti, ką pasakyti. Vien egzistavimas eteryje manęs nedomina", - kalbėjo jis.

Paprašytas atskleisti, kaip vertina savo galimybes kitų projekto atlikėjų kontekste, I. Kofas patikino esantis toks žmogus, kurie niekuomet nieko neprognozuoja.

"Mano gyvenimas ganėtinai valiūkiškas. Apie rytojų nieko nežinau ir nieko neplanuoju. Projekte aš dainuosiu, noriu smagiai skambėti kartu su orkestru. Šįkart, kiek žinau, atrinkti labai geri atlikėjai, tokie kaip Šorena ar Erica Jennings. Kompanija - puiki", - pasakojo jau kitą savaitę su orkestru repetuoti pradėsiantis Igoris Kofas.

Tiesa, "Auksiniame balse" dalyvaus ir Girmantė Vaitkutė, Jokūbas Bareikis bei Germanas Skoris. Šie atlikėjai - paskutinieji, kuriuos į vieną kokybiškiausių muzikinių šou Lietuvoje pasikvietė kūrėjai. Jau kitos savaitės viduryje suplanuoti ir laidų filmavimai, kuriems atlikėjai kruopščiai ruošiasi. Repeticijos su orkestru pradedamos kitos savaitės pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)