Jaunavedžiai, savo vestuvėse išvydę televizijos kamerų lydimą garsų humoristą, negalėjo patikėti savo akimis. Pakviesti R. Bingelį į savo dieverio vestuves sugalvojo marijampolietė Inesa, laidoje „Žiūrėk! Geras!“ išgirdusi raginimą padaryti savo artimiesiems netikėtą staigmeną. „Žinojau, kad Inesa kažką rezga, bet išvysti R. Bingelį savo vestuvėse tikrai nesitikėjau, – prisipažins nuotaka Sandra. – Esu priblokšta ir labai laiminga.“

„Dažniausiai piršliai man patys atsiunčia ataskaitą raštu arba banderole, bet kadangi pats šešerius metus puoselėjau Sandros su Arnu draugystę, naktimis žvakę laikiau, tai nusprendžiau viską patikrinti asmeniškai“, – kvatodamas vestuvininkams aiškins humoro jausmo nestokojantis R. Bingelis.

„Meilė – tai kai apsiprausinėji dažniau negu prausiesi. Leiskite palinkėti, kad tas jūsų bendro gyvenimo vieškelis kuo daugiau dulkėtų“, – jauniesiems ir jų svitai, dėkojantiems už puikią pramogą, atsisveikindamas linkės humoro meistras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)