Muzikiniame projekte dalyvaus Liepa Mondeikaitė ir buvusi "Lietuvos balso" dalyvė Milda Rasilavičiūtė. "Romeo turėtų būti toks žmogus, kuris tyrai myli, nuoširdžiai džiaugiasi. Manau, kad tokį tikrai pavyks rasti", - sakė Liepa.

Vakarą vedęs Mindaugas Rainys pristatė ir Romeo -Povilo Meškėlos mokinį Tadą Juodsnukį. "Kas nenorėtų būti Romeo?" - nedaugžodžiaudamas savo pasiryžimą laimėti įvardino jis.

Iš viso televizijos projekte dėl Romeo ir Džiuljetos vaidmenų kovos dvi dešimtys atlikėjų.

Praėjusią savaitę projekto rengėjai surengė originalų pristatymą viename jaukiame sostinės senamiesčio balkone. Tuo metu paaiškėjo, kad muzikiniame projekte dalyvaus "X Faktoriaus" nugalėtoja Giedrė Vokietytė ir auksinio balso savininkas Ilja Aksionovas.

Nauji pretendentai į pagrindinius Romeo ir Džiuljetos vaidmenis atgimsiančioje roko operoje "Meilė ir mirtis Veronoje" kas savaitę taip pat išžengs vis kitame sostinės balkone.

Visų kitų operos veikėjų herojus kurs Lietuvos scenos grandai, kurie kol kas laikomi paslaptyje.

Padedami profesionalių atlikėjų ir gyvo orkestro, šou dalyviai kurs įspūdingus muzikinius numerius, kuriuos žiūrovai eteryje galės įvertinti kiekvieną savaitę. Kiekvienoje laidoje vienas dalyvis kris.

Kęstučio Jakšto režisuotoje roko operos "Meilė ir mirtis Veronoje" premjeros Vilniaus ir Kauno arenose įvyks gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)