Pirmojoje sezono laidoje – atsinaujinusi “Adrenalino smaližių” rubrika, kurioje savo jėgas vandenlenčių sporte išbandys broliai dainininkai Vaidas ir Donatas Baumilos.

„Kankinsime Lietuvos įžymius žmones. Vaidas ir Donatas – tik pradžia”, - juokiasi laidos “Adrenalinas” vedėjas Mindaugas Ponomariovas.

“Ne tiek kankinsime, kiek treniruosime. Mokysime garsenybes stotis ant vandenlentės ir nebijoti kabelio. Žiūrėsime, kaip sekasi, o pasirodymą bendrai vertins kompetetingų teisėjų komanda”, - kolegą papildo Gytis Šapranauskas.

Kurį iš brolių treniruos vandenlenčių senbūvis Gytis, o kurio tobulėjimas atiteks į šią vasarą pradėjusio plaukti vandenlente, bet greitai tobulėjančio Mindaugo rankas? Kuris iš jų dainuos net pilna burną vandens? Kuris nustebins ir net sužavės griežtąją teisėjų komisiją?

Išduoti, kuris iš brolių Baumilų pasirodė geriau – dar anksti, tačiau laidos kūrybinė grupė sutartinai plojo kai broliai vienas kitą pertraukdami žadėjo grįšti ir dar ne kartą išbandyti vendenlenčių sportą. “Vandenlentė man labai patiko. Garantuoju, kad su broliu mes dar grįšime čia ne kartą. “Adrenalinas” komanda tikrai pavyzdingai vykdo savo misija – užkrėsti žmones adrenalino virusu”, - džiaugėsi dainininkas Vaidas Baumila.

“Rubrikos “Adrenalino smaližiai” koncepcija buvo atnaujinta, nes su komanda suprantame, kad mūsų žiūrovams, veiksmas – svarbiausia. Taigi kursime tokias situacijas, kuriose Lietuvos įžymybės atsiduria ekstremaliose situacijose tiesiog prieš mūsų kameras. Be to, girdėdami mūsų bei teisėjų komentarūs žiūrovai gauna aktualios informacijos kaip patiems lengviau atsistoti ant vandenlentės. Tikimės, kad matydami, kaip sekasi žvaigždėms, žiūrovai ir patys išbandys šį ekstremalų sportą”, - apie sprendimą atnaujinti “Adrenalino smaližių” rubriką pasakojo jos šeimininkas Gytis Šapranauskas.

Laidos "Adrenalinas" filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje: