Kaip jau DELFI pranešė anksčiau, televizijos žurnalo apie Lietuvos garsenybių gyvenimą vedėja tapo populiariausiame muzikiniame projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi, realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvavusi, vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ vedėja – Dileta Meškaitė, o merginos naująjį eterio partnerį laidos kūrėjai iki šiol laikė paslaptyje.

Paaiškėjo, kad tai – šou verslo senbuvis, žiūrovų numylėtinis humoristas Vitalijus Cololo. Jam žvaigždžių gyvenimas yra pažįstamas jau seniai ir iš labai arti – ne paslaptis, kad šiuo metu Vitalijus gydosi traumą, patirtą žaidžiant krepšinį Simo Jasaičio bernvakaryje.

,,Taip, tai tiesa, susižeidžiau žaisdamas krepšinį Simo bernvakaryje“, – prisipažįsta Cololo. ,,Aš žurnalistams visada stengiuosi sakyti teisybę, nes kartą apsimelavęs, gali būti ,,prigautas“, o tada tavim tauta nebetikės. Taigi siūlau visoms žvaigždėms mūsų laidoje pasakoti apie save tik tiesą, nes mes juos vis tiek pagausim. Juk mūsų žvaigždės – tokie pat žmonės kaip ir tie, kurie žiūri tokias laidas – su nuodėmėmis ir paklydimais. „Žvaigždžių dešimtuke“ stengsimės priartinti įžymybes prie žiūrovų. Iki šiol dažniausiai būdavau anoje barikadų pusėje, dabar pats turėsiu progą pakedenti plunksnas mūsų herojams“, – juokauja Vitalijus.

TV3 premjeros vedėjas juokauja: ,,Jei tavęs nebus ,,Žvaigždžių dešimtuke“, vadinasi, tu – ne žvaigždė!“

„Žvaigždžių dešimtuke“ – įdomiausios, sensacingiausios, pikantiškiausios ir dramatiškiausios savaitės naujienos. TV3 žiūrovai galės spręsti, kuri žvaigždė ir naujiena verta būti dešimtuko viršūnėje, o kas nevertas dėmesio, nepaisant įdėtų pastangų sublizgėti.

Tai ne vienintelė Vitalijaus Cololo premjera naujajame TV3 sezone. Jau nuo rudens žiūrovai žinomą vyrą matys ir kitame projekte – geriausius šalies humoristus suvienysiančiame „Humoro grandų šou“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)