Pagrindinius vaidmenis kurs garsūs kino ir televizijos aktoriai Arūnas Sakalauskas ir Giedrius Savickas, šiemet pelnęs „Sidabrinės gervės“ statulėlę.

Pasak Arūno Sakalausko, televizinis humoras Lietuvoje – kaip daugiabučių renovacija: daug kam norisi, bet nedaug kam pavyksta. „Ką galime pažadėti – kad laidoje „Visi namie“ pasistengsim nebūti primityvūs ir lėkšti, nes šito gėrio ir taip Lietuvoje netrūksta“, – sako aktorius.

Laiko patikrinti ir intelekto paženklinti humoro kūrėjai žiūrovams žada smagius dialogus ir nepakartojamas dviejų meistrų improvizacijas. Skirtingose situacijose, skirtingų personažų lūpomis A. Sakalauskas ir G. Savickas nagrinės mažo žmogaus problemą dideliame pasaulyje, prisilies prie gyvenimo paradoksų ir skleis šimtmečių išmintį.

Laidos prodiuseris ir scenaristas Haroldas Mackevičius atviravo, kad įkvėpimo šiam projektui sėmėsi iš Eugene’o Ionesco, Samuelio Becketto ir Teofilio Tilvyčio raštų. „Juokingi dalykai nutinka bet kam ir bet kur, nuo Operos ir baleto teatro rūbinės iki Marcinkonių kultūros namų… rūbinės. Šiuos juokingus, bet prasmingus momentus ir stengsimės pagauti ir savaip atskleisti“, – pasakoja prodiuseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)