Merginų darbas vienoje Palangos užeigoje prasidės virtuvėje, prie kalno neskustų bulvių. Nors dainininkės entuziastingai puls jas skusti, restorano darbuotojams didelio įspūdžio nepadarys.

„Per lėtai“, – rėš virtuvės šefė geros nuotaikos nepraradusioms dainininkėms. „Gaila, kad neturiu priaugintų nagų, bulvėms skusti skustuko nereiktų“, – juokaus N. Pareigytė.

Vėliau „69 danguje“ merginos pasuks į restorano salę. „Klientas visada teisus“, – padavėjų darbo abėcėlę dainininkėms aiškins administratorė.

„O jei restorano lankytojas ims nepadoriai elgtis?“ – sunerims N. Pareigytė. Naujoji trijulės viršininkė bus griežta: „Jokių gilių iškirpčių. Flirtuoti su klientais – draudžiama!“

Laikytis administratorės nurodymų „69 danguje“ merginoms seksis sunkiai. Atpažinę žinomas dainininkes restorano klientai jas apdovanojo rožėmis. Kaip užeigos vadovai reaguos į supainiotus užsakymus ir merginų sukeltą chaosą virtuvėje bei bare? O gal dainininkės vis dėlto nuspręs mikrofonus išmainyti į padavėjų prijuostę?

Žvaigždžių nuotykiai ir linksmiausi namų vaizdeliai – jau šį ketvirtadienį laidoje „Žiūrėk! Geras!“ su Džiugu Siaurusaičiu ir Dileta Meškaite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)