LNK „Skonis“, kuriame bus visiškai nesvarbu, kaip tu atrodai ar ką tu veiki, patyrusių virėjų komanda rinks skaniausius šio šou dalyvių pagamintus patiekalus. Tai televizijos šou, kuriame pamatysite, ką iš tikrųjų reiškia gaminti skaniai. Ir čia nebus svarbu, ar esi profesionalas, ar tik savo virtuvės žvaigždė.

Vienas didžiausių ir populiariausių Didžiosios Britanijos kanalų „Channel 4“ taip pat iš ABC įsigijo šį milžiniško populiarumo susilaukusį formatą. Britai jau atskleidė, kas taps šio realybės šou šeimininkais. Viena iš jų – Nigella Lawson, bene garsiausia Didžiosios Britanijos kulinarijos žvaigždė moteris, kuri visai neseniai šmėžavo viso pasaulio spaudos puslapiuose dėl audringo asmeninio gyvenimo.
Nigella Lawson

Ši moteris, kuri vadinama namų ruošos dievaite, praėjusį sezoną buvo viena iš „The Taste“ teisėjų Jungtinėse Valstijose. Paaiškėjo, kad moteris ja taps ir savo namuose – Didžiojoje Britanijoje.

Ši galimybė Nigellai yra kaip atspirties lieptas po didžiulio skandalo, kilusio dėl smurtaujančio vyro, todėl visa Jungtinė Karalystė nekantraudama laukia, kada vėl išvys žaviąją šefę televizijos ekrane.

O moters gyvenimas pradėjo keistis, kai vienas Londono fotografas šią vasarą pagavo visą pasaulį sukrėtusį kadrą, kuriame aiškiai matyti kaip moterį viešoje vietoje pradeda smaugti jos vyras, milijonierius ir reklamos magnatas Charlesas Saatchi‘is. Nuotraukas paviešinus, N.Lawson išsikraustė iš bendrų poros namų ir kurį laiką nesirodė viešumoje. Todėl Didžiosios Britanijos gyventojai, kurie stebėjo visą šią istoriją su siaubu, lengviau atsiduso sužinoję, kad N.Lawson širdies žaizdos gija, ir jau netrukus, rudenį, moteris sugrįš į televiziją su realybės šou „Skonis“ kaip viena iš komisijos narių.
Tuo tarpu LNK kol kas dar neatskleidžia, kas taps naujojo lietuviškosios versijos realybės šou apie gaminimą teisėjais, tačiau žada jau greitu metu informuoti, kas užims pirmąją laidos vertintojo poziciją.

Lietuvoje jau paskelbta atranka į projektą. Dalyvio anketą galima užpildyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)