Jis papasakos apie savo išgyvenimus kuriant kino vaidmenis, dalinsis mintimis apie savo projektą, skirtą kolegai Vytautui Šapranauskui atminti, bei atskleis savo nuomonę apie lietuvišką kiną ir jo perspektyvas.

„Visada žinojau, kad yra labai gražu, kai vyrai verkia, kai tai taip reta mūsų gyvenime. Ir kaip gražiai verkia Alas Pacino, Robertas De Niro, Dustinas Hoffmanas...“ – atviravo Marius Jampolskis, jautriai kalbėdamas apie žmogiškuosius santykius.

Laidoje taip pat išvysite pokalbį su režisiere Inesa Kurklietyte. Ji papasakos apie Neringoje vykusią „Vasaros MEDIA Studijos“ kino dirbtuves, kuriose savo įgūdžius tobulino jaunimas iš šešiolikos šalių. Bus atskleista, kaip gimė ši iniciatyva ir kokie teminiai užsiėmimai vykdomi.

O nacionaliniam kinui populiarinti skirtoje rubrikoje ,,Viena minutė eterio“ – prodiuserė Živilė Gallego pristatys baigiamą kurti lietuvišką detektyvą „Vardas Tamsoje“.

Visa tai ir dar daugiau – naujoje laidoje apie kiną „Kinfo“ trečiadienį 22.30 val. per LRT televiziją. Laidos vedėja – jaunosios kartos aktorė Justė Zinkevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją