Liepą – net dviejų kultinių serialų premjeros. Nuo pirmosios mėnesio dienos, pirmadieniais 22.00 val. eteryje – „Vestuvių muzikantai“ (Wedding Band). Amerikoje didžiulės sėkmės sulaukusiame seriale visą vasarą su mikrofonu ir elektrine gitara rankose šėls TV3 seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ sužibėjęs, herojės Bri gražuolį mylimąjį įkūnijęs aktorius Brianas Austinas Greenas ir patrauklių muzikantų trijulė. Nuo šiol pirmadieniais – kiečiausi vakarėliai mieste, grojant „Vestuvių muzikantams“. Grupės lyderį Tomį įkūnijantis vienu seksualiausių pasaulio vyrų garsiojo žurnalo „People“ tituluotas aktorius B. A. Greenas pavydą pasaulio vyrams kelia ne tik dėl talento, bet ir dėl to, kad jo žmona – aktorė ir modelis, Holivudo žvaigždė Megan Fox.

Kitas gardus kąsnelis – kultinis serialas „Skandalas“ (Scandal) su du Oskarus laimėjusio, į geriausių pasaulio filmų sąrašą įtraukto Quentino Tarantino filmo „Ištrūkęs Džango“ (Django Unchained) žvaigžde Kerry Washington. Nuo liepos 31-osios trečiadieniais 22.00 val. vos pernai sukurtas amerikiečių trileris politinių intrigų mėgėjus nukels į Vašingtoną, Baltuosius rūmus, kur bus atskleisti krizių valdymo kompanijos užkulisiai ir miesto politinio gyvenimo intrigos. Čia visi žinos: jeigu bent koks skandalas žada iškilti viešumon – padės tik pagrindinė herojė Olivia.

Liepos kino teatre – gausybė puikių filmų. Čia ryškiausiai švies dviem Auksiniams gaubliams nominuota Holivudo gražuolė Katherine Heigl pernai sukurtoje veiksmo komedijoje su kriminaliniu prieskoniu „Daug vargo dėl pinigų“ (One for the Money). „Advokatu iš Linkolno“ (The Lincoln Lawyer) taps išraiškingasis Matthew McConaughey. Jis įtrauks į kriminalinę dramą, pastatytą pagal to paties pavadinimo bestselerį, filmo centre – ekscentriškas advokatas, kurio darbo kabinetas – prašmatnus Lincoln automobilis! Tuo tarpu Auksinio gaublio laimėtojas Bruce‘as Willisas ir kultinis dainininkas, keturių Emmy statulėlių savininkas Justinas Timberlake‘as užkurs pirtį biografinėje kriminalinėje dramoje apie narkotikų prekeivį „Alfa gauja“ (Alpha Dog), o animacijos mėgėjai žavėsis „Anapus tvoros“ (Over the Hedge) herojų istorijomis.

Patriotiškiausia, visus pasaulio lietuvius vienijanti tradicija – Lietuvos himno giedojimas ir šiais metais skambės TV3 eteryje. Jau liepos 6-ąją, Valstybės (Mindaugo karūnavimo) dieną, 21.00 val. giedosime tautišką giesmę drauge su savo šeima, artimaisiais ir mūsų tautiečiais tolimiausiuose pasaulio kampeliuose. Šventinė, pakili nuotaika neišblės ir liepos 7-ąją, sekmadienį. Tiesiogiai per TV3 20.40 val. – koncertas iš Švenčionių „Mano miesto šventė su TV3“. Čia susitiks garsiausi šalies dainininkai ir pasirodys ryškiausi krašto talentai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)