Į raudoną šou kėdę sės ir naujus talentus bandys atrasti Donatas Montvydas.

„Jaučiuosi puikiai. Pirmiausia toks geras komfortas viduje. Tai komanda, su kuria galima daug padaryti“, - pristatyme kalbėjo D. Montvydas.

Dainininkas teigė, kad žiūrėjo pirmą projekto sezonas. „Projektas mane sužavėjo savo tikrumu, kūrinių atlikimas pasauliniu lygiu.“

Prodiuseris Martynas Tyla taps D. Montvydo patarėju projekte.

„Mano ilgalaikis įdirbis duos jiems pliusų. Ir nesvarbu, kokią jie vietą užims projekte“, - kalbėjo prodiuseris.

„Mokytojų braižas tikrai matysis mokiniuose. Manau stengsimės kiek įmanoma atskleisti ne mūsų nuomonę, o mokinių galimybes“, - kalbėjo D. Montvydas.

„Talentingų žmonių labai daug, reikalingas visas paketas, reikia padaryti taip, kad žiūrovas tave pamiltų. Išlieka stipriausi“, - kalbėjo D. Montvydas.

„Pagrindinis dėmesys bus skiriamas vokalui. Kartais pasiekia daugiau tas, kuris nelaimi projekto. Dirbti su talentingu yra žymiai maloniau. Talento nepaslėpsi“, - kalbėjo M. Tyla.

„Aš atėjau laimėti, tik laimėti. Praeiti metai buvo labai geri, bet šie metai turi būti dar geresni. Sau keliu labai didelius tikslus. Tam, kad mokinys laimėtų, esu pasiryžęs bet kam – dvigubam suktukui“, - šmaikštavo atlikėjas.

Prieš pristatant „Lietuvos balso“ mokytoją susirinkusiems koncertavo projekto laimėtoja Julija Jegorova, atlikusi kelias dainas. Į renginį atvyko atlikėja Rosita Čivilytė, aktorius Aistis Mickevičius, buvęs projekto dalyvis Gabrielius Vagelis.

„Paskelbus mano vardą negalėjau patikėti, kas vyksta. Pagalvojau, kad esu pati laimingiausia pasaulyje. Kas įvyko supratau tik kitą dieną. Esu labai laiminga“, - konkurso finalo akimirkas prisiminė J. Jegorova pažadėjusi negailėti dalyviams patarimų, galėsiančių padėti laimėti konkursą. „Visada galėsite kreiptis į mane“, - teigė „Lietuvos balse“ išgarsėjusi mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)