Tačiau operacija tik iš pirmo žvilgsnio atrodo nesudėtinga, tikra tiesa ta, kad gelbėjimo operacija – slaptųjų tarnybų priedanga.

Šeštadienio LNK hitas rubrikoje „Superkinas“ – visų mylima „Mumija“ ir trečioji įspūdingoji jos dalis „Drakono imperatoriaus kapas“.

Tolimuosiuose Rytuose jaunuolis netyčia išleidžia į laisvę žiauraus Drakono imperatoriaus mumiją, kurio dvasia buvo prakeikta raganų prieš amžių amžius. Archeologo šeimai teks sustabdyti prisikėlusią mumiją ir rasti būdą, kaip ją vėl nuvaryti į kapą.

Sekmadienio „Auksiniame kine“ – romantinė komedija „Šėtoniškas sandėris“ su Elizabeth Hurley. Kai labai nesiseka su moterimis, belieka vienas šansas – parduoti savo sielą žaviajai šėtonei. Tokį sandėrį sudaro nevykėlis Eliotas ir mainais už sielą gauna septynių norų išsipildymus.
Sekmadienio vakarą Joninių nakties LNK žiūrovai galės laukti su erotiniu trileriu „Laukinės aistros“ ir istorine drama „Karalienės sesuo“, kurioje nusifilmavo Natalie Portman, Scarlett Johansson ir Kristin Scott Thomas.

Pirmadienį, per Jonines, po kultinės komedijos „Nacionalinės žvejybos ypatumai“ - LNK Joninių savaitgalio vinis „Tai nutiko per Jonines“, kuris prasidės 19 val.

Žygimantas Stakėnas vienam vakarui taps Jonu ir ieškos jam skirtos mergelės pagal pamestą vainikėlį, o jam susigaudyti tarp būrio gražuolių padės kitas koncerto vedėjas – Rolandas Vilkončius.

Koncerte, vyksiančiame Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, savo nemarius hitus atliks „Vairas“, „Pop Ladies“, S.Donskovas, „Nerija“, K.Jablonskis, „Rebelheart“, E.Sipavičius, „Išjunk šviesą“, E.Sipavičius, ŽAS, Berta, G. Vagelis, „Dreams“, J. Jegorova, Mia, „Kitava“.

„Bus lietaus, daug ugnies, vyks tikros tikriausios Joninės su paparčio žiedo paieškomis. Žiūrovams žadame tikrą Joninių detektyvą su garsiausiais atlikėjais ir jų geriausiomis dainomis“, - sako vienas renginio „Tai nutiko per Jonines“ vedėjų Rolandas Vilkončius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)