Giedrės ir Rūtos komandiruotė į Zambiją – tai organizacijos „Gelbėkit vaikus“ projektas, žurnalistės kurs dokumentinį filmą apie trečiojo pasaulio vaikų gyvenimą.

„Tai filmas, kuris turėtų parodyti, kad Lietuvoje nėra taip liūdna gyventi. Žinau, kad daugelis sakys, kad ir Lietuvoje užtenka savo bėdų, bet mūsų filmo tikslas – edukacinis. Mokysime atjautos, o šiam jausmui nėra sienų“, - pasakojo R. Mikelkevičiūtė.

Po savaitės Zambijoje Giedrės ir Rūtos komandiruotė nusidrieks į Tanzaniją ir Zanzibarą, čia laukia kelionės po nacionalinius parkus, nakvynės palapinėse.

„Reikia melstis, kad liūtas neįslinktų į palapinę, - kvatojasi Rūta. – Laukia išgyvenimai ir nauji potyriai, adrenalinas, tik šiek tiek kitoks nei tiesioginiame eteryje. Apsikrovėme technika, prisipirkome kariškų batų, specialios aprangos džiunglėms – ruošime siužetus „Nuo... iki...“ laidai, kuriuos žiūrovai išvys jau rudenį, naujajame LNK sezone“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)