„Viktorija – graži ir įdomi. Norėčiau užkariauti jos širdį ir dėl to esu pasiryžęs bet kam“, – atviraus vienas iš laidos herojų. „Aš tikrai noriu „nusikabinti“ šią panelę. Ir ne tik todėl, kad ji garsi“, – kalbės kitas kandidatas į jaunikius.

Pretendentai į žaviosios Viktorijos širdį bus išbandomi ne bet kur, o „meilės laivu“ virtusioje jachtoje Galvės ežere Trakuose. Keturi drąsūs vaikinai demonstruos raumenis, darys atsispaudimus ir net šoks viliotinį, o Viktorijai teks išsirinkti patį pačiausią. „Neįtikę išrankiai merginai bus išmesti už borto tiesiogine to žodžio prasme“, – intriguoja laidos kūrėjai.

Kokiu išskirtiniu talentu vienas iš kandidatų sužavės Viktoriją? Kurį pretendentą mergina išsirinks, o kurie lėks už borto? Išbandymus žvaigždėms ir linksmus namų vaizdelius antradienį 19.50 val. pristatys aštrialiežuvis Justinas Jankevičius ir Dileta Meškaitė, kurie su TV3 žiūrovais sveikinasi pirmadienio–ketvirtadienio vakarais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)