Tiesioginiame koncerte kartu su R. Dambrausku, Tarasovais, V.Genyte, Mia, „El Fuego“, I.Starošaite, Ž.Žvaguliu , „Čilinam”, ŽAS, „Biplan“ - išskirtinį pasirodymą paruošė dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.

Pateisindama nepaklusnios mergaitės įvaizdį, Ingrida nutarė iškrėsti pokštą savo tėvams - vogčiomis perdaryti Livetos ir Petro Kazlauskų kūrinį „Tau tau tau“, kuris buvo sukurtas beveik prieš du dešimtmečius ir susilaukė didelio populiarumo, buvo atliekamas ir parodijuojamas kitų atlikėjų įvairiuose TV projektuose.

„Po to, kai išgirdau kompozitoriaus ir dainininko Stano, pasiūlytą aranžuotės versiją, pirma mintis buvo - mamą ištiks šokas! Visiems iki skausmo pažįstama melodija, švelniai tariant, suskambo kitaip“, - sako Ingrida Kazlauskaitė.

„Su nekantrumu ir nerimu širdyje laukiu tos akimirkos, kai naujai atgimusią „Tau tau tau” melodiją išgirs jos ilgamečiai atlikėjai - mano tėvai“, - sako Ingirda.

Tiesioginėje transliacijoje taip pat pasirodys svečiai iš Latvijos „Big ol &the jokers” ir estų atlikėja Liis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)