Jie – žavingi, jauni, nutrūktgalviški vestuvių muzikantai, niekaip negalintys susidoroti su savo kasdienėmis pareigomis. Vienintelis dalykas, kurį jie puikiai žino, – tai, kad vakarėliai, grojant „Vestuvių muzikantams“, yra patys kiečiausi mieste!

Jų „darbo aplinka“ yra vestuvės, kuriose jie groja ir kuriose yra daug jaunų, netekėjusių, muzikantams simpatizuojančių pamergių, nemokamų gėrimų, o vakarėlio pabaigoje – užsakovų neišgrynintų čekių.

Pagrindinį „Vestuvių muzikantų“ herojų, grupės lyderį Tomį įkūnijantis vienu seksualiausių pasaulio vyrų garsiojo žurnalo „People“ tituluotas aktorius B. A. Greenas Lietuvos žiūrovams pažįstamas iš serialų „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Beverli Hilsas 90210“. Jis pavydą pasaulio vyrams kelia ne tik dėl talento, bet ir dėl to, kad jo žmona – viena seksualiausių Holivudo moterų – aktorė ir modelis, „Žvaigždžių karų“ žvaigždė Megan Fox! Gražuolė pasirodys ir TV3 kultinio serialo „Vestuvių muzikantai“ serijose.

Dar vienas puikiai pažįstamas serialo veidas – pasaulinio pripažinimo sulaukusio serialo „Dingę“ žvaigždė Haroldas Perrineau. Jo herojaus nuotykius „Vestuvių muzikantuose“ TV3 žiūrovai stebės jau liepą.

„Vestuvių muzikantai“ nuo liepos 1-osios TV3 žiūrovus, o ypač žiūroves, žavės ne tik aktoriais, jų vaidyba, bet ir kokybiška, skoninga poproko ir hip hopo stiliaus muzika: seriale skambės pasaulinių hitų interpretacijos. Kaip naujai suskambės garsiųjų reperių Jay-Z, Nelly ar grupės LMFAO dainos?

Serialo kūrėjai tikina – žiūrovai tikrai pamėgs bent vieną serialo veikėją, o kai kurie net atras panašumų ir susitapatins su vienu ar kitu personažu. Žiūrovams artimi veikėjų charakteriai – vienas svarbiausių serialo išskirtinumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)