TV3 premjerų gretose – kultiniai serialai ir Holivudo filmai, nauja pramoginė laida „Žiūrėk! Geras!“, pasimatymų projektų „Ūkininkas ieško žmonos“ ir „Pasirink mane“ tretieji sezonai, į eterį sugrįžtantis legendinis realybės šou „Meilės trikampis“, virtuvės mitų griovėjų Alfo Ivanausko ir Ali Gadžijevo „Kulinarinės kelionės“ po egzotiškąjį Vietnamą ir Kambodžą bei charizmatiškojo Vytaro Radzevičiaus ir Martyno Starkaus dueto nuotykiai Azijoje – premjeroje „Su Būda per džiungles“.

Eteryje gamins ne tik lietuvaičiai, mat birželį TV3 pristatys brangiausią visų laikų rusų serialą „Virtuvė“ (Kuchnia), kuriame tarp puodų ir porcelianinių indų sukiosis tikri virtuvės šefai, skambės pop scenos dievaitės Beyonce Knowles dainos, o pagrindinis herojus savo žavesiu lenks ne vieną Holivudo kino elito atstovą. Kultinių serialų mėgėjai su nekantrumu laukia antrojo „Pabėgimo karaliai“ (Breakout Kings) sezono, premjeros „Vestuvių muzikantai“ (Wedding Band), kurioje liepą su mikrofonu ir elektrine gitara rankose šėls TV3 seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ sužibėjęs, herojės Bri gražuolį mylimąjį įkūnijęs aktorius Brianas Austinas Greenas. Merginų susižavėjimą kels ir jau trečiąjį sezoną šiandien, gegužės 23-ąją, pradedantis išvaizdusis „Aferistas“, įkūnijamas Matto Bomerio. Jis svečiuose – ketvirtadieniais 22.00 val.

Vasarą nuo ekranų nesitrauks ir krepšinio gerbėjai, mat TV3 eteryje – Europos vyrų krepšinio čempionato draugiškos rungtynės. Televizija transliuos visas rungtynes, kuriose žais lietuvaičiai. Kaip ir kasmet drauge švęsime TV3 iškovotas laisvas Jonines – per šią ir kitas svarbiausias vasaros šventes laukia ryškiausių Lietuvos žvaigždžių koncertai.

Karštojo sezono pradžią žymi ir nepaprastos sėkmės sulaukusio muzikinio projekto „X Faktorius“ antrojo sezono atrankos: jau gegužės 28-ąją savo balsus demonstruos klaipėdiečiai, rytojaus dieną – Šiaulių gyventojai, o 30–31 dienomis laukia atrankos Kaune ir Vilniuje.

Pernai geriausia muzikos mokykla tituluojamame projekte „X Faktorius“ kaip grupės „4 Roses“ narė sužibėjusi Dileta Meškaitė neliko nepastebėta ne tik scenoje. Mergina nuo gegužės 28-osios 19.50 val. su TV3 žiūrovais sveikinsis jau kaip laidos vedėja. Drauge su svajonių jaunikiu vadinamu Justinu Jankevičiumi ir TV3 senbuviu Džiugu Siaurusaičiu ji pirmadieniais–ketvirtadieniais ves pramoginę laidą „Žiūrėk! Geras!“, kur iki ašarų kvatoti privers žmonių namuose užfiksuoti vaizdeliai bei Lietuvos žvaigždžių nuotykiai.

Šią vasarą piršliaus ir antrų pusių ieškančių gražuolių būryje sukiosis charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis, nuo gegužės 27-osios pirmadieniais–ketvirtadieniais kviesdamas ištarti „Pasirink mane!“, o į piršlienės vaidmenį įsijausianti Gintarė Valaitytė jau dabar tikina, jog projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ trečiojo sezono, kurio premjera – taip pat gegužės 27-ąją, 19.50 val., dalyviai – fantastiški: „Vienas užsiima kaimo turizmo veikla ir veda renginius, didžėjauja, kitas vadovauja neseniai atidarytam restoranui mieste, trečias – šoka, siekia trenerio sertifikato ar net verčiasi alaus gamyba ir prekyba visoje Lietuvoje!“. Negana to, birželį nuostabiame Bebrusų dvare užsimegs ne vienas „Meilės trikampis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)