Antrajame serialo „Namai, kur širdis“ sezone žiūrovai sužinos, kaip toliau klostosi jų pamėgtų herojų gyvenimai. Pagrindinei herojei daktarei Vilijai, kurią vaidina aktorė Jūratė Vilūnaitė, likimas negailės išbandymų. Iškeldintai iš bendrų namų, Vilijai teks nuolat saugotis įtūžusio vyro ir anytos keršto, kovoti su jais dėl teisės auginti dukras. Pagrindinė serialo herojė viena pati turės kurti naują gyvenimą: ieškoti darbo, naujų namų ir grumtis su noru pasitikėti savo pirmąja meile Jokūbu.

Šeiminių dramų seriją „Tikras gyvenimas“ sudarys net 50 skirtingų pasakojimų, o kiekviena serija bus tarsi atskiras filmas su skirtingais veikėjais. Filmų serija „Tikras gyvenimas“ priskiriama atkuriamosios realybės žanrui, kuris pirmą kartą ekranuose pasirodė 2003 m. ir nuo to laiko vis labiau populiarėja visame pasaulyje. Žiūrovams patinka sekti ne išgalvotus, o tikrus įvykius, kurie atkurti kaip vaidybinis filmas. Dėl patrauklaus dramos ir dokumentikos mišinio, herojų, kuriuose nesunku atpažinti save ir artimuosius, šeimyninė drama tampa populiari ir laukiama.

Dar vienas aistringo LNK vasaros sezono hitas – daugiaserijinis ispanų filmas „Viešbutis „Grand Hotel“, nukelsiantis žiūrovus į XX amžiaus pradžią, karaliaus Alfonso XIII laikus. Nuostabi aplinka, neapsakomo grožio moterys, romantiškos akimirkos, paslapčių ieškojimas ir, žinoma, intrigos – visa tai galima rasti prašmatniame „Viešbutyje „Grand hotel“. Įspūdingas ispaniškas kostiuminis draminis serialas - tikra atgaiva Lietuvos auditorijai, tėvynėje susilaukęs milžiniškos sėkmės serialas užkariavo ir Vokietijos žiūrovų širdis. Penktadieniais ir šeštadieniais 19.15 val. rodomas ispaniškas „Viešbutis „Grand Hotel“ – tai ispanų atkirtis prabangiajam britų serialui „Downtown Abbey“.

Visi jau pažįsta komisarą Reksą, o šią vasarą LNK supažindins su kitu šauniu šunimi – „Inspektoriumi Aleksu“. Naujasis serialas „Inspektorius Aleksas“ yra lenkiškoji populiaraus ir gerai žinomo visame pasaulyje serialo „Inspektorius Reksas“ versija. Inspektorius Aleksas pilnas įtempto veiksmo ir netikėtumų serialas, nufilmuotas gražiausiose Lodzės vietose. Čia dirba trys kriminalistai, kuriems talkina vokiečių aviganis Aleksas.

Jau birželį per LNK startuoja trečiasis „Emi“ ir „Auksiniam gaubliui“ nominuotas serialo „Havajai 5.0“ sezonas. Serialas apie rinktinį specialųjį būrį, kurio misija – užkirsti kelią nusikaltimams, saulėtus Havajų paplūdimius paverčiančius tikru pragaru, bus rodomas šeštadieniais 17.45 val. per LNK.

Tarp LNK vasaros specialiųjų renginių – koncertas „Tai nutiko per Jonines“, tradicinės 1000 km lenktynės, kurių finalinis koncertas dedikuojamas „Grožiui ir greičiui“ ir du Europos parlamento renginiai „mES Europa“. Tarp linkėjimų iš Holivudo - pašėlusių merginų nuotykiai filmuose „Kaip pavogti nuotaką“, „Monte Karlas“, „Blondinė eina į karą“ ir karštų vyrų kovos filmuose „Tiesioginis kontaktas“, „Statyk už mėgstamiausią“, „Klajūnas“. Taip pat - „Mumijos“, „Paties baisiausio filmo“ ir „Nuo sutemų iki aušros“ trilogijos.

O mažųjų žiūrovų šeštadienio vasaros rytai bus ypatingi - LNK pirmą kartą rodys senąją gerąją nostalgiškąją animaciją. 9 val. ryto iš LNK ekrano sveikinsis Mikė Pūkuotukas, Brėmeno muzikantai, beždžionėlės, Karlsonas, Batuotas katinas ir kiti nepamirštami personažai.

„Vasarok aistringai!” su LNK – jau nuo birželio 3-osios!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)