„Siuvau nuotakai suknelę ir jos brolis paprašė, kad padaryčiau kokį nors siurprizą. Pavyzdžiui, nematomoje vietoje įsiūčiau kaukolę, aišku, netikrą. Na bet aš tų kaukolių neradau, o radau pas save tokį keistą audinį, kuriame pavaizduoti besikaunantys nuogi vyrai. Tai aš iškirpau vieną nuogą vyrą ir, galvoju, kur čia įsiuvus – jei įsiūsiu į suknelę, tai niekas nepamatys. O toji suknelė turėjo detales, kurios pasikelia, tai aš po viena iš tų detalių jį ir įsiuvau – pakeli, o ten visame gražume stovi nuogas vyras su kardu,“ – pasakojo dizaineris.

Tarp laidos svečių sukėlęs juoko pliūpsnį pasiūlė išgirsti ir šios istorijos tęsinį: „Įdomiausia yra tai, kad vestuvių rytą nuotaka labai jaudinosi ir aš susimąsčiau, gal ją reiktų įspėti apie šį pokštą. O ji man ir sako: "Liutaurai, jaučiu, kad tu man nuogą pimpalą įsiuvai.“

Daugiau netikėtų istorijų papasakojo ir garsus piršlys Artūras Orlauskas, kuris gyvenime yra matęs per 150 vestuvių. Apie tai, kas šiais laikais vestuvėse madinga, o kas yra atgyvena, laidoje diskutavo ir vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, vestuvių vedėja Donalda Meiželytė, muzikantas Aleksandras Ivanauskas, šokėjas, renginių vedėjas Tadas Rimgaila ir jo sužadėtinė Liucina, su kuria šią vasarą ketina sumainyti aukso žiedus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)