Dar prieš renginį LRT darbuotojai buvo suskirstyti į penkias tarmių komandas. Kiekviena komanda turėjo paruošti po prisistatymą, muzikinį kūrinį, šokį, penkių tarmiškų žodžių spėlionę varžovams ir gardžiausią krašto patiekalą.

Renginio vedėjų vairas buvo patikėtas suvalkietei LRT žurnalistei Ugnei Galadauskaitei ir žemaičiui taip pat LRT žurnalistui Šarūnui Mazalui. U. Galadauskaitė renginiui pasipuošė autentišku suvalkietišku kostiumu. Viso vakaro metu žavi vedėjų pora negalėjo komplimentų vienas kitam, o Šarūnas pavadino Ugnę „gražiausia visų laikų suvalkiete“.

Sveikinimo žodį tarus LRT generaliniam direktoriui Audriui Siaurusevičiui, buvo pristatyta renginio komisija. Dalyvių pasirodymus vertino žurnalistė Gražina Kadžytė, istorikas Alfredas Bumblauskas, vyriausiasis LRT prodiuseris Audrius Giržadas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)