Drauge su „Žiūrėk! Geras!“ startu TV3 eteryje, gegužės 28-ąją Lietuvoje prasidės ir projekto „X Faktorius“ antrojo sezono atrankų turas. Pernai grupės „4 Roses“ narė sužibėjusi Dileta neliko nepastebėta ne tik scenoje. Mergina sėkmingai dalyvavo realybės šou „Paslapčių namai“, o nuo kito antradienio ji su TV3 žiūrovais sveikinsis jau kaip laidos vedėja.

Sulaukusi pasiūlymo vesti vasaros projektą su svajonių jaunikiu vadinamu J. Jankevičiumi ir TV3 žiūrovų numylėtiniu Dž. Siaurusaičiu, Dileta neslėpė džiaugsmo: „Negaliu patikėti, kad man taip pasisekė, juk dirbti su tokiais profesionalais kaip Justinas ir Džiugas bet kuriai merginai būtų ne tik labai įdomu – tai didžiulė sėkmė.“

Diletos susižavėjimą Justinas atremia jam būdingu humoru: „Dileta, aš dėl tavęs pasididinau kai ką, tikiuosi, tu irgi pasididinsi krūtinę?“ Nenuostabu, kad filmuojant pirmąjį laidos anonsą, „Žiūrėk! Geras!“ studijoje buvo daug juoko. Tiesa, Dž. Siaurusaičiui nebuvo labai juokinga, kai gyvas karpis, kurį jis „sužvejojo“ studijoje esančiame kibire, „pabėgo“ nuo kabliuko ir Džiugui teko jį laikyti rankose, įsivaizduojant, kad žuvis net nemėgina pasprukti. „Žiūrėk! Geras!“ laidos kūrėjai ramina: karpis po filmavimo buvo paleistas į laisvę ir sėkmingai plaukioja Leveniškių tvenkinyje. Kaip tik čia buvo filmuojama ir viena pirmųjų laidos situacijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)