„Pasivaikščiodamas galiu nueiti nors ir 20 kilometrų, kad tik būtų, kur eiti. Tiek nužingsniuoju, kai ilsiuosi prie jūros. Vilniuje vaikštau Vokiečių gatve arba palei Vilnelės upę. Žinoma, mieste tenka apsiriboti 5-10 kilometrų“, - sakė D. Mertinas.

Aktorius nenaudoja specialių ėjimo lazdų, daug mieliau į pasivaikščiojimus vedasi du savo auginamus šunis.

Ir nors žingsniavimui mieste ne visada užtenka laiko ir erdvės, užtat plaukiojimas namų baseine yra neatsiejama D. Mertino rytinių ritualų dalis.

„Plaukioju kasdien po 40 minučių. Tai darau nedideliame savo namų baseine. Taip pat kasdien darau limfos pratimus“, - pasakojo aktorius, kuriam šie metodai padėjo sveikti nuo sunkios ligos limfomos.

Projektas „Tikras gyvenimas“ su Daliumi Mertinu pasirodys LNK televizijos eteryje su kitomis vasaros sezono „Vasarok aistringai“ naujienomis - serialu „Namai, kur širdis“ bei naujausių Holivudo ir Europos kino studijų filmų, serialų premjeromis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)