Scenoje pasirodė visa „Pop Ladies“ sudėtis: grupės įkūrėja Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Liepa Mondeikaitė, Oksana Pikul, o kiek vėliau prisijungė ir Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Viena populiariausių merginų grupių kiekvieną dainą pademonstruodavo skirtingus įvaizdžius. Atlikėjos scenoje pasirodė ir su juodomis, žemę siekiančiomis suknelėmis, ir su rokerių stiliaus drabužiais. Bene įspūdingiausias įvaizdis - juodųjų našlių - buvo pasirinktas atliekant Džordanos Butkutės dainą „Nemylėjau tavęs“. D. Zvonkui grojant fortepijonu N. Bunkė ir K. Nemycko scenoje pasirodė veidus pridengusios juodais nuometais. Nepamiršti ir itin seksualūs įvaizdžiai. Dėmesį traukė itin seksualūs, balti merginų kostiumėliai.

Scenoje taip pat pasirodė ir grupė „Naujos pupytės“. Merginos atliko dainą „Liesk“. Scenoje šviesiaplaukės pademonstravo ne tik dainavimo galimybes, bet ir erotikos pripildytą choreografiją.

Kartu su „Pop Ladies“ scenoje dainavo Baiba Skurstenė, Egidijus Sipavičius, Deivido Zvonkaus vadovaujamas „Smaragdinis“ choras, M. Jampolskis su Irūna, Stasys Povilaitis, Jonas Jonušas, grupė „Čilinam“, o renginio vedėju buvo pakviestas bene kiekvieną LNK renginį vedantis šokėjas Andrius Butkus.

Koncertą LNK žiūrovai galės išvysti vasarą.

DELFI galerijoje - koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)