Renginio vedėjų vairas buvo patikėtas dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei ir aktoriui Džiugui Siaurusaičiui, o šventės žiūrovai laiko mašina aplankė visus dvidešimt metų: buvo prisiminti garsiausi filmai, serialai, laidos, transliuotos TV3 eteryje, ir tų laidų vedėjai.

Renginyje buvo atsimintas ir neseniai iš gyvenimo pasitraukęs Vytautas Šapranauskas. Tiesioginės transliacijos metu buvo prisiminta radijo stotis "Puikioji", kurios vedėjais buvo V. Šapranauskas ir V. Cololo. Į kareivius pajuodusiais paakiais bandė įsikūnyti Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, tačiau, kaip pripažino patys, jiems sekėsi sunkiai.

Netikėtame amplua pasirodė dainininkė Karina Krysko. Moteris atliko grupės "Aqua" dainą "Barbie Girl". Kiek vėliau scenoje pasirodė "X Faktoriaus" dalyvis Martynas Kavaliauskas, scenoje virtęs Ricky Martinu.

Šventės metu buvo pagerbtas maestro Vytautas Kernagis, princesė Diana, rašytoja Jurga Ivanauskaitė. Anapilin iškeliavusiems skirtą dainą atliko Merūnas Vitulskis, salėje sėdintys žiūrovai pakilo iš savo vietų.

Scenoje taip pat atgimė ir didelio populiarumo sulaukusi laida "TV Pagalba". Scenoje pasirodė buvę komandos nariai, kurie salėje išgelbėjo tarp kėdžių užstrigusį kačiuką.

Nenutrūkstamame beveik trijų valandų trukmės šou pasirodė geriausi šalies dainininkai, profesionalūs kaskadininkai, didžiausios dviejų dešimtmečių televizijos žvaigždės, kurios įsijautė į netikėtus amplua, o iškilmių scena transformavosi kelias dešimtis kartų.

Iškilmingam vakarui ruošėsi 200 žmonių, o visi dainininkai šventėje dainavo gyvai. Netikėtos dainų aranžuotės, turėjo pradžiuginti net ir didžiausius melomanus. TV3 dvidešimtojo jubiliejaus scenoje pasirodymus puošia specialiai kurtos projekcijos. Specialiai TV3 renginiui iš Vokietijos atvežta technika užtikrino vaizdo ryškumą.

Gimtadienio šventėje dainavo populiariausi Lietuvos dainininkai: Virgilijus Noreika, Džordana Butkutė, Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Evelina Sašenko, Vaida Genytė, Neda Malūnavičiūtė, Česlovas Gabalis, Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Beissoul, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, TV3 muzikinių projektų „X Faktorius“, „Chorų karai“, „Dangus“ lyderiai ir daugelis kitų.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)