Per 200 žmonių, atsakingų už šį ypatingą vakarą Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, pluša jau trečia para: vyksta generalinės dainininkų ir grupių repeticijos, kaskadininkai repetuoja sudėtingiausius triukus, profesionalių šokėjų komandos iš visos Lietuvos išbando scenos galimybes. Renginio prodiuseris Gediminas Jaunius šypsosi – TV3 iškilmių scenoje susibūrusi „TV Pagalbos“ komanda prisimins kultinės laidos tradicijas.

„Ko gero, būtų sunku pamiršti TV3 laidą „TV Pagalba“, kurioje padėjome daugybei žmonių. Džiaugiuosi, kad akimirkai susirinks didžioji dalis komandos, vėl užsivilksime raudonas uniformas ir TV3 iškilmių metu padarysime vieną labai labai gerą darbą. Neišduosiu, kokia staigmena laukia iškilmių žiūrovų, tačiau esu su tuo susijęs asmeniškai. Šiandien vakare žiūrovų laukia ne tik įspūdingas šou, bet ir nostalgiškas dvidešimtmečio laidų vedėjų susitikimas“, – sako šypsodamasis G. Jaunius, kviesdamas šį vakarą įsijungti TV3.

TV3 jubiliejaus iškilmių organizatorių muzikos grupė išaugo iki orkestro, jam vadovauja Marius Leskauskas, styginiams diriguos Modestas Barkauskas. Dainininkai šventėje dainuos gyvai, o netikėtos dainų aranžuotės, tikimasi, pradžiugins net ir didžiausius melomanus. TV3 dvidešimtojo jubiliejaus scenoje įspūdingus pasirodymus puoš specialiai kurtos projekcijos, jų kūrybiniam procesui vadovauja vaizdo režisierė Vesta Obolevičiūtė. Specialiai TV3 renginiui iš Vokietijos atvežta technika užtikrins vaizdo ryškumą.

TV3 dvidešimtmečio iškilmės – jau šį, penktadienio, vakarą 18.30 ir 19.20 val. bus transliuojamos tiesiogiai iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro. Grandioziniame šou dainuos populiariausi Lietuvos dainininkai: Virgilijus Noreika, Džordana Butkutė, Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Evelina Sašenko, Irena Starošaitė, Vaida Genytė, Neda Malūnavičiūtė, Česlovas Gabalis, Merūnas, Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Beissoul, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, TV3 muzikinių projektų „X Faktorius“, „Chorų karai“, „Dangus“ lyderiai ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)