„Televizija per dvidešimt metų pakeitė enciklopedijas, realybės šou – giminių suvažiavimus, o laidų vedėjai – pastorius. Visa tai mes stebėjome savo akimis, guldami ir keldamiesi su žvaigždėmis iš televizijos ekrano. Stebėsime ir toliau, tačiau atėjo laikas susėsti su jais prie šventine staltiese papuošto stalo ir paklausti, ar jie juto visą tą laiką mūsų, žiūrovų, nuoširdžiausią meilę?“ – klausė apdovanojimų ceremonijos vedėju tapęs G. Drukteinis.

Mylimiausiu vedėju tapo Marijus Mikutavičius. Mylimiausia vedėja pripažinta Beata Nicholson. Mylimiausiu šou dalyviu paskelbta atlikėja Džordana Butkutė.

Mylimiausiu teisėju - Mindaugas Stasiulis. Beje, jis vienintelis iš laimėtojų atvyko į filmavimą atsiimti savo apdovanojimo.

„TV3 20-mečio mylimiausių" apdovanojimų ceremonija - DELFI galerijoje:

Filmavime taip pat apsilankė per du dešimtmečius televizijoje karaliavę TV veidai: Ramunė Kurienė, Džiugas Siaurusaitis, Agnė Grigaliūnienė, Jurijus Smoriginas, Renata Voitechovskaja, Mindaugas Stasiulis, Robertas Petrauskas, Vaidas ir Donatas Baumilos, Vilma Čereškevičienė, Nomeda Marčėnaitė ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)