Nuo gegužės 27-osios pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. dešimtys vienišų ilgakojų gražuolių rinksis, kuriam projekto „Pasirink mane“ dalyviui iš tikrųjų verta atiduoti savo širdį. Tiek žaidime dalyvaujančios merginos, tiek į jas pretenduojantys vaikinai neapsieis be M. Stasiulio patarimų – kaip tik jis padės susijungti meilės ieškančioms širdims.

M. Stasiulį galima tituluoti tikru piršliu–veteranu, nes trečius metus iš eilės jam atitenka vyriausiojo porų piršlio vaidmuo. Pernai Mindaugas tikino, kad „Pasirink mane“ merginų grožis verčia eiti iš proto net ir antrąsias puses turinčius Lietuvos vyrus. Praėjusiame „Pasirink mane“ sezone TV3 žiūrovai išvydo ne tik manekenėms prilygsiančias merginas iš visos Lietuvos, bet ir daugybę žinomų veidų, tarp kurių – merginų grupės „Pinup Girls“ narės Ieva Ambrazaitė ir Simona Šermukšnytė.

Tarp vaikinų suspindėjo „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas, vaikinų grupės „Neo“ narys Tadas, dainininkas Onsa. Jau nuo gegužės 27-osios trečiajame šou sezone TV3 žiūrovams kraują kaitins ne vienas žinomas veidas. Kokios žvaigždės sužibės šįkart, kūrėjai kol kas neišduoda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)