Olegas Ditkovskis, garsus Lietuvos aktorius, atlikėjas ir muzikantas buvo tas vyras, kuriam Rusijos aktorė Tatjana Liutajeva atidavė savo širdį ir paskui jį iškeliavo į Vilnių. Čia ji dirbo Rusų dramos teatre, organizavo festivalį „Rusų kinas“.

Tačiau gimus dukrai Agnijai, aktorė pasirinko karjerą ir po 15 metų, praleistų Lietuvoje, grįžo į gimtąją šalį. Vis dėlto nei Lietuvos, nei Vilniaus Liutajeva nepamiršo. Ji čia atvažiuoja aplankyti draugų ir širdžiai mielų vietų. O 2011 metais kartu su dukra Agnija Čadova (Ditkovskyte) nusifilmavo kultiniame filme „Tadas Blinda. Pradžia“.

„Žinoma, kad pasiilgstu Vilniaus, savo draugų. Man šis miestas – tai kultūros, teatro centras. Čia niekada nesijaučiau svetima, išmokau netgi lietuvių kalbą“, - sako žinoma aktorė.

Energinga, jaunatviška ir elegantiškai atrodanti moteris Rusijoje vadinama viena gražiausių aktorių.

„Aš labai myliu gyvenimą. Manau, kad žmogus gimė tam, kad nuolat judėtų. Daugelis skundžiasi, kad jiems nuobodu gyventi. O be reikalo! Juk aplink vyksta tiek daug įdomių dalykų! Man niekada nebūna nuobodu pačiai su savimi, aš visada rasiu kuo užsiimti ir kuo užpildyti savo vidinį pasaulį,“ – sako Tatjana Liutajeva.

Aktorės įsitikinimu, save reikia mylėti, savimi rūpintis, pozityviai žvelgti į gyvenimą, tuomet bėgantys metai nekels siaubo, o atvirkščiai - teiks pasitenkinimą.

Jau šį trečiadienį 20.30 ir ketvirtadienį, 21.00, PBK eteryje bus galima išvysti garsiąją aktorę filme „Meilė nesidalina iš dviejų“, jame ji atliko vieną pagrindinių vaidmenų - Sonią.

Maskvoje, kukliuose namuose gyvena Jakovas, Sonia ir jų sūnus Denisas. Vaikinui aštuoniolika metų, o jis niekaip negali surimtėti – per dienas brazdina gitara ir leidžia laiką su draugais. Sonia yra literatūros mokytoja, dar ji vadovauja mokyklos dramos būreliui. O Samaroje gyvena Glebo Dorchovo šeima. Glebo žmona - Sonios sesuo Raisa. Istorija prasideda nuo to, kad Marina atvyksta mokytis į Maskvą, o Denisas važiuoja į Samarą...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)