Į filmavimą dainininkė Gintarė Karaliūnaitė atvyko su mama žolininke Adele. Nors Gintarė prieš kurį laiko tikino, kad pasitraukia iš pramogų pasaulio, panašu, kad šie pasisakymai teliko kalbomis. Laidos filmavime Gintarė žengė į sceną kartu su savo mama ir puikiai jautėsi į rankas paėmusi mikrofoną.

„Kadaise buvo laida Motinos dienos proga ir mūsų paprašė padainuoti. Šią dainą aš parašiau pati. Nors mama labai bijojo dainuoti, atvažiavus į studiją ji sulaukė daugiau komplimentų nei aš“, - pasakojo Gintarė. Moteris taip pat pridūrė, kad tikrai niekur nepasitraukia iš pramogų verslo, o kaip tik grįžta į jį.

Gintarės mama tikino, kad dar prieš gimimą žinojo, kad jos duktė bus dainininkė. „Gintarė labai nenorėjo gimti. Man buvo paskutinis kursas, su ja aš išlaikiau tris egzaminus ir pagimdžiau po diplomų įteikimo. Kuomet aš dainuodavau, duktė nusiramindavo. Pasodindavau ją į supynes ir liepiau dainuoti. Tada galėdavau tvarkytis namuose“, - dėstė A. Karaliūnaitė.

Su Gintarės tėvu Adelė skyrėsi du kartus. Pirmą kartą dar tada, kai Gintarė buvo vos gimusi. „Po kiek laiko mums susitaikius vyras parsivedė į namus kitą moterį. Jei parašyčiau scenarijų, būtų labai įdomus filmas. Teko skaudžiai skirtis. Jis pasiėmė viską, bet paliko man vaiką.“

Nors moteris augino dukterį viena, tačiau prisiminė, kad vaikystėje stengdavo visada išpuošti dukterį, vardan ilgų kasų tepdavo plaukus žąsų taukais. Tačiau mergaitė nusprendė pasitrumpinti savo plaukus ir nukirptas sruogas slėpdavo po pianinu.

„Vaikai sakė ir sako, kad buvau griežta mama. Išoriškai atrodė, kad turėtų bijoti labiau tėtės. Aš be reikalo nekalbėdavau, tyliai stebėdavau, kas vyksta. Jei pasakydavau, kad reikia grįžti dešimtą valandą, jie ir grįždavo. Kitaip nebūdavo. Sūnus, kuris buvo griežtai auklėjamas, lygiai taip pat auklėja savo 17-metę dukterį“, - apie savo vaikų auklėjimą kalbėjo politikė Irena Degutienė.

Savo skaudžią patirtį atskleidė ir laidų vedėjas Gintaras Mikalauskas, kuris, žmonai išvykus į Ameriką, vienas užaugino dukterį. Vyras tikino niekuomet nekalbėjęs blogai apie savo žmoną, mat vaikas negali girdėti blogų dalykų apie savo motiną. „Kuomet vaikui buvo 14-lika metų, išleidau atostogų pas mamą. Dabar duktė studijuoja Amerikoje ir jai puikiai sekasi“, - pasakojo aktorius.

„Plikis ir ponia“ laidos filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)