Viena iš projekto lyderių dainininkė Vilija Matačiūnaitė scenoje atliko dainą Sam Brown dainą „Stop“. Nors mergina buvo itin užtikrinta savo dainos atlikimu, tačiau pasirodymas neįtikino komisijos narės operos solistės Nomedos Kazlauskaitės-Kazlaus.

„Nevejodama pasirinkau šią dainą, ji man atrodo emociškai stipri. Nuo vaikystės ją girdėjau. Man atrodo mano mamai tai turėtų patikti“, - kalbėjo Vilija, žiūrėdama į studijoje sėdinčią mamą.

„Ar gali būti svarbesnis argumentas padainuoti dainą taip, kad ji patiktų mamai? Man kažkoks gerumo priepuolis, rašau dešimt“, - gyrė pasirodymą muzikologė Zita Kelmickaitė.

„Kadangi esame „Auksinio balso“ konkurse, Vilijai esu pasakiusi daug komplimentų. Man norėjosi žodžių prasmės, nes jūs gerai mokate anglų kalba. Yra tokie kūriniai, kuriuose svarbus kalbinis akcentas. Juk jūs gyvenate ir dirbate Anglijoje, puikią mokate anglų kalbą. Šią dainą gali dainuoti visi, bet svarbu, kaip jūs ją interpretuojate. Man buvo nuobodoka interpretacija, pritrūko šviežumo“, - kritikavo pasirodymą N. Kazlauskaitė-Kazlaus ir parašė aštuonis. Publika, susirinkusi į laidos filmavimą, ėmė trypti kojomis ir švilpti.

„Jautėsi įvairių dalykų klausant Viliją šiandien. Šį kartą ėjo per širdį. Jautėsi, kad tau smagu dainuoti šią dainą. Dainos charakteris skambėjo per lietuviškai. O ta moteris, kuri palaikė jus studijoje, atrodo kaip jūsų sesuo“, - komplimentus žėrė komisijos kėdėje atsidūręs Audrius Giržadas.

Dirigentas Vytautas Lukočius, parašęs Vilijai stiprų devynetą, teigė, kad sunku padainuoti dainą, kurią myli.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)