Naujienų portalui DELFI „Chorų karų“ vykdančioji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė patvirtino, kad su aktore Inga Jankauskaite sekmadienį eteryje pasirodys Mindaugas Stasiulis.

Kol kas nėra aišku, ar finale su Vilniaus Šachmatiniu choru pasirodys generolės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė.

Praėjusį sekmadienį dėl skaudžios netekties „Chorų karuose“ nevyko muzikinės kovos, o Vilniaus mieste gyvenančių žmonių „Šachmatinio choro“ generolės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė nepasirodė scenoje. Tiesa, dainininkės tikina – jau šį sekmadienį, balandžio 28-ąją, 19.30 val. vyksiančiame „Chorų karų“ superfinale jos ves savo chorą į pergalę.

„Šachmatinio choro“ choristai buvo pasiruošę solidarizuotis su savo generolėmis, jei Ieva ir Gintarė nuspręstų nebetęsti projekto, tačiau generolės nutarė, kad jos negali savo choro apvilti, ir sekmadienį stos į paskutinę kovą“, – sako TV3 projekto „Chorų karai“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Šachmatinio“ choro dainininkų sprendimu, jei tik pavyks iškovoti pergalę, savo prizą jie skirs Lietuvos telefoninių psichologinės pagalbos tarnybų asociacijai, kuri vienija organizacijas, kurios teikia paramą pagalbos ieškantiems žmonėms. Surinktos lėšos būtų išdalintos pagalbos linijoms: „Jaunimo linija“, „Vilties linija“, „Vaikų linija“, „Pagalbos moterims linija“ ir „Linija Doverija“.

Superfinale kovos trys chorai: Kauno „Studentiškasis“ choras, Panevėžio „Indigo“ choras ir Vilniuje gyvenančių žmonių „Šachmatinis“ choras. Kiekvienas choras atliks po tris dainas. Laidos svečiai – visi iki šiol projektą palikę chorai.

Superfinale komisija tik komentuos chorų pasirodymus, todėl kas laimės „Chorų karus“, spręs tik TV3 žiūrovai. Už pirmają vietą atiteks 25 000 litų čekis, už antrają – 15 000 litų. Chorai laimėjimus aukos pasirinktai labdaros organizacijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (433)