Šį sekmadienį greta Ingos Jankauskaitės šmaikštaus, kandaus ir charizmatiškojo Šapro nebebus. Visa „Chorų karų“ laida bus dedikuota žinomo aktoriaus bei ilgamečio TV3 laidų vedėjo atminimui, be kurio buvo neįsivaizduojama nei viena muzikos ar šokių projekto laida.

Anot TV3 Komunikacijos projektų vadovės Erikos Vyšniauskaitės, šio savaitgalio „Chorų karai“ bus visiškai kitokie, nei paprastai.

Muzikiniame projekte Vilniaus „Šarkų“ choras pasirodys be savo generolių - Gintarės Valaitytės ir V. Šapranausko mylimosios Ievos Stasiulevičiūtės.

Todėl šioje laidoje nekris nei vienas choras, nebus ir žiūrovų balsavimo.

„Tai bus atminimo koncertas, dedikuotas Vytautui Šapranauskui“, - DELFI pasakojo E. Vyšniauskaitė.

Savo dainas, gražiausius prisiminimus ir jautriausias dedikacijas dovanos projekto chorai, laidų vedėjai, žymiausi šalies dainininkai, tie, kuriems V. Šapranauskas buvo artimas kolega, draugas ir įkvėpėjas.

Projekto scenoje – žymiausi Lietuvos scenos dainininkai: grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, maestro Stasys Povilaitis, Linas Adomaitis, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Rūta Ščiogolevaitė.

„Chorų karų“ laidoje pasirodys ir daugelį projektų su V. Šapranausku kartu vedusi jo kolegė aktorė Jurgita Jurkutė. Projekto vedėjai Ingai Jankauskaitei sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje talkins Mindaugas Stasiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)