Jau netrukus bus ištiestas raudonas kilimas, kuriuo bus pakviesti eiti tie, kurie mus juokino visus metus – politikai, verslininkai, dainininkai, muzikantai, visuomenės veikėjai.

„Auksiniai kiaušiniai“ per Šv. Velykas žiūrovams ruošia ne vieną staigmeną, bet tiesioginio eterio siurprizai akylai saugomi.

Tačiau vienas jų išlindo į viešumą – balandžio1-ąją atsikuria grupė „69 danguje“, maža to, prie gražuolių grupės prisijungia ir ministrė Vėsaitė (akt.G.Ryškuvienė).

Moterys kartu užtrauks dainą „Supervėsaitė“ – nenuostabu, juk A. Butkevičiaus ministrų kabinete ji tikra superministrė.

„Jei ji sugeba vadovauti dviem ministerijoms, superministrei vieni niekai bus suderinti ir trečią darbą – dainavimą“, - šypsosi „69 danguje“ lyderė Karina Krysko – Skambinė.

Merginos įvertino ministrės vokalinius sugebėjimus, todėl drąsiai priima į savo sudėtį.

„Po ilgos pertraukos grįšime ne tik su nauja nare, bet ir su visiškai nauja daina. Tik melodija bus girdėta“, - juokėsi Karina.

Ministrei teko toks solo posmelis:

Aš super, super, Supervėsaitė
Žvaigždė interneto – negi neskaitėt?
Kartais Coolness, o kartais Prochlada.
Visaip gerai – svarbu nuotraukas deda!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)