Pirmasis - vieno šou vedėjų - Vytauto Šapranausko pradingimas. Jį prieš TV kameras šįkart pakeitė humoristas Justinas Jankevičius. V. Šapranausko dingimo televizijos planuose nebuvo. Ketvirtadienį žiniasklaidai siųstame kvietime į transliaciją buvo minimas ne tik Ingos Jankauskaitės, bet ir Vytauto Šapranausko pasirodymas.

Vos pasirodžiusi eteryje, Inga Jankauskaitė metė ypatingą kozirį – su jungtiniu choru ir M. Stasiuliu lietuviškai atliko garsiojo kompozitoriaus, dainininko G. Bregovičiaus kūrinį „Gas Gas“. Po jos ir išaiškėjo, kad studijoje šį sekmadienį vietoje Vytauto Šapranausko šeimininkaus J. Jankevičius.

Tiesa, jau pirmosios reklamos metu I. Jankauskaitė skubėjo persirengti. Eteryje iš pradžių pasirodžiusi vilkėdama tamsų sijoną ir raudoną palaidinę, po reklamos Inga eteryje pasirodė pasidabinusi kitais drabužiais. Šį sezoną dėl žiūrovų simpatijų ypatingai kovoja ne tik choristai, bet ir šou kūrėjai, kiekvienoje TV3 muzikinio projekto laidoje pažerdami daugybę staigmenų.

Laidos tema – kelionės. Chorai "keliavo" ne tik po įvairias pasaulio šalis…

Mindaugo Stasiulio personažas Saulėnas ištesėjo pažadą ir atliko hito „Ir kam man tas Londons“ tęsinį.

Penktosios „Chorų karų“ laidos komisijoje šeimininkavo operos solistė Kristina Zmailaitė, dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara, Mindaugas Stasiulis ir ypatingas svečias – dirigentas Martynas Stoškus. Svečio teisėmis studijoje pasirodė dainininkas Vytautas Šiškauskas.

Dėl išlikimo projekte kovėsi Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, Anatolijaus Oleiniko Druskininkų Deimantinis choras, „ŠarkA“ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano ir benamių choras Spindulys.

Baigus balsuoti komisijai, išaiškėjo sumuoti vertinimai. Vieninteliai Stano ir benamių choras Spindulys iš komisijos sulaukė 35 balų. Likusieji chorai - po 40 balų.

Žiūrovai daugiausiai balsų skyrė "16 Hz" ir Kauno Studentiškajam chorui (41156), mažiausiai - Anatolijui ir Druskininkų Deimantiniam chorui (18601).

Taigi, susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, "Chorų karus" teko palikti Anatolijui ir Druskininkų Deimantiniam chorui. Pirmoji vieta atiteko Kauno Studentiškajam chorui, antroji - Panevėžio Indigo chorui, trečioji - Benamių Spindulio chorui, ketvirtosios liko Šarkos ir Vilniaus Šachmatinis choras, penktojoje vietoje - V. Genytė ir Policijos choras.

Balsavimas „Chorų karuose“ - nemokamas. Balsuoti galima tik skambinant. Vienu telefonu už vieną chorą galima balsuoti tik kartą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (466)