Mediumą švenčiančiame projekte autoritetingą komisiją nuginklavo ir visus dešimtukus surinko du dalyviai: vienas iš lyderių Vaidas Baumila ir prieš keletą šeštadienių vos neiškritusi Karina Krysko-Skambinė.

„Sudraskėt visą erdvę į gabalus! Super! Kokį velnią jūs ten veikėt kažkokioje grupėje?“ – susižavėjimo neslėpė operos solistas Edmundas Seilius. „Kiekvienąsyk, žiūrėdama į Kariną, neatsistebiu – ji vis ištraukia dar nematytą spalvą“, – E. Seiliui pritarė Zita Kelmickaitė. „Per šį pasirodymą aš dūsavau, dejavau, šniurkščiau... Karina, jūs man kaip Šantaklero karalienė. Matau didžiulį kalną, ir jis yra žiauriai grakštus...“, – emocingai reagavo aktorius Adolfas Večerskis.

Iš tikrų lūpdažių sukonstruota karūna pasipuošusi Karina nepalinko abejingo ir dirigento Vytauto Lukočiaus: „Nudažykite man lūpas, Karina...O dabar man žmona pasakys: Hit the road, Jack – Eik tu peklon!“

Surinkęs aukščiausius komisijos įvertinimus, į pirmaujantį projekto trejetuką sugrįžo Vaidas Baumila, be priekaištų atlikęs legendinį Elvio Preslio „Jailhouse Rock“.

Preslio kūrinį rokenrolo vakarui pasirinko ir Česlovas Gabalis, kuriam dešimtuko pagailėjo tik Edmundas Seilius. Aukščiausio įvertinimo, lyginant su kitais komisijos nariais, jis neskyrė ir Vilijai Matačiūnaitei, kuriai priekaištavo dėl balso forsavimo ir siūlė jį labiau tausoti: „Balsas ne batai, naujo nenusipirksi...“ Seiliui pritarė ir Lukočius: „Vilijos klausant, net suskaudo balso stygos“.

„O aš siūlau negalvoti apie Vilijos pensiją. Ji parodė tai, ką čia ir reikia parodyti“, – V. Matačiūnaitės dainavimo stilių gynė A. Večerskis.

Dosnūs Vilijai buvo ir žiūrovai, už užsienyje gyvenančią atlikėją balsavę daugiau kaip 15 tūkst. kartų. Antroje vietoje žiūrovų lentelėje – Ruslanas Kirilkinas (12 467 balsai), trečioje – jam ant kulnų lipantis Vaidas Baumila (12 440 balsų). Šie atlikėjai lyderiauja ir bendroje visų laidų komisijos ir žiūrovų lentelėje.

Kaip jiems seksis kitą šeštadienį, kai „Auksinio balso“ tema bus lietuviška muzika?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (327)