DELFI skaitytojams siūlėme išreikšti savo nuomonę specialiame balsavime:


Po šio ypatingo vakaro dėl galimybės laimėti daugiau nei 100 000 litų, kovos liko 12 „Paslapčių namų“ dalyvių. Palikusioji realybės šou šįvakar privalėjo atskleisti savo paslaptį.

Sceną tiesioginiame eteryje drebino scenos chuliganai „ŽAS“.

Daugiausiai grėsmės dalyvių paslaptims kėlė tardytoja dirbanti ir motosportą dievinanti Viktorija. Ji pretendavo iškristi jau antrą kartą. Dalyviai spėjo, kad ji išgyveno komą, kad patyrė persileidimą. Tačiau nei vienam kol kas nepavyko tiksliai įvardinti moters paslapties.

Viktoriją žaidime palaikė mylimasis, kuris tiesioginio eterio metu buvo studijoje. Pasak jo, bendravimas vyko nuolat: fluidais, čakromis, energetiniais sukūriais.

Kita iškristi pretendavusi dalyvė - Indrė. Mergina realybės šou tik linksminasi ir dažosi. Arba dažo kitus. Tačiau mergina pratrūksta, kai paminimas jos vaikas.

"Esu laimingas žmogus", - sakė mergina.

Jos palaikyti į studiją neatvyko nei vienas artimasis.

Vėliau dalyviai atliko „ŽAS“ dainą "Močiučių Palanga", o grupės nariai perdavė sunkų siuntinuką dalyviams. Taip pat dovanų jie gavo marškinėlius su grupės narių autografais.

20.30 val. "Paslapčių namai" prisijungė prie iniciatyvos "Žemės diena". Tiek studijoje, tiek apartamentuose buvo išjungta šviesa.

Galiausiai žiūrovai nusprendė, kad šou palikti labiau verta Indrė. Jos paslaptis buvo irgi intriguojanti. Pasirodo, Indrė yra susižadėjusi su japonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (417)