Eterio margučius TV3 pradeda marginti jau kovo 29-ąją, penktadienį: 19.20 val. eteryje – animacija visai šeimai „Simpsonų filmas“ (The Simpsons Movie), 21.00 val. – nuotykių kelionė „Aplink pasaulį per 80 dienų“ (Around the World in 80 Days), o 23.20 val. – kvapą gniaužiančius triukus demonstruojantys „Šanchajaus riteriai“ (Shanghai Knights).

Šeštadienį, Šv. Velykų išvakarėse, šventinė šiluma apgaubs „Paslapčių namus“ – 19.00 val. tiesioginėje TV3 transliacijoje vienas iš realybės šou dalyvių atsisveikins su projektu, su 5000 litų savo lagaminėlyje ir galimybe laimėti, išduos savo atsineštą paslaptį, tačiau gražiausią pavasario šventę galės pasitikti su savo šeima ir artimaisiais – jau už „Paslapčių namų“ sienų. Iš karto po realybės šou, 21.00 val. − Nicolasas Cage‘as ištars „Kodas: L.O.B.I.A.I“ (National Treasure), o 23.35 val. išsiverš „Ugnikalnis“ (Volcano).

Sekmadienį, pirmąją Šv. Velykų dieną, 16.40 val. TV3 lauks prisiekusių romantikų ir parodys „Oskaru“ apdovanotą vieną gražiausių kino klasikos juostų – „Purvini šokiai“ (Dirty Dancing). 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje šėls „Chorų karai“ su šventiškai nusiteikusiomis muzikinėmis kariaunomis, o 22.30 val. laukia veiksmo juosta „Išeities kodas“ (Source code), kur „Oskarui“ nominuotas Jake‘as Gyllenhaalas keliaus laiku.

Ištisą kovo mėnesį lietuvių pamilta „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda keliauja po Aziją, kurdama naujo formato laidas TV3 vasaros sezonui, o jau balandžio 1-ąją, Šv. Velykų antrąją dieną, kulinarai pristatys specialią tiesioginę interaktyvią laidą „Virtuvės mitų griovėjai. Po Velykų“. Vyriška trijulė – Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius TV3 žiūrovus žadins pirmadienį 9.30 val. Žiūrovų laukia netradiciniai kiaušinių dažymo būdai, patarimai, kaip auginti įdomiausius prieskoninius augalus namie ir, žinoma, – entuziastingi svečiai.

Sugriovus virtuvės mitus, 11.25 val., antroji šventinė premjera – animacinis rusų filmas „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ (Ivan Tsarevich i Sery Volk). Rusijos ir kitų užsienio šalių bei Lietuvos kino teatrų žiūrovų puikiai įvertinta pasaka primins senąją animaciją ir įtrauks visus šeimos narius. Populiarių animacinių filmų apie rusų didvyrius kūrėjai surezgė įdomią linksmą istoriją, kurios veikėjai mums gerai pažįstami nuo vaikystės. Tai caraitis Ivanas, Vasilisa Išmintingoji, vilkas Pilkas, ragana ir katinas Mokslinčius. Jie ir pralinksmins, ir nepamirš vertingo moralo.

Po komedijos „Mergina vaikino kelnėse“ (Shes‘ the Man), nuotykių filmo „Beždžionių karalius“ (Lost Empire. Monkey King) ir naujausių TV3 Žinių, 19.00 val. didžioji šventinė premjera – vos pernai pasaulio kino teatruose pasirodęs Oskarui nominuotas filmas su garsiąja Julia Roberts ir jaunąja Lily Collins – „Veidrodėli, veidrodėli…“ (Mirror, Mirror...). Kas pasaulyje gražiausia – kerinčio grožio princesė Snieguolė ar Piktoji Karalienė? Įstabūs vizualiniai triukai, iki tobulybės nušlifuoti kadrai, prašmatnios puotos, suknelės, tituluojamos „puošniausiomis kino istorijoje“, charizmatiški personažai, pasakiški kraštovaizdžiai ir magija nepaliks abejingų. Ilgąjį savaitgalį užbaigs romantinė komedija su Jennifer Aniston – „Marlis ir aš“ (Marley & Me).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)