Dainininkas prisimins geriausius savo karjeros laikus, kai po realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ važinėjo po Lietuvą ir beveik kasdien turėdavo po 2-3 koncertus. Radži neslėps, pinigų neskaičiuodavo, mat už kiekvieną koncertą gaudavo po 7 tūkstančius litų.

Jei ne jį užauginusi globėja Vida, Radži ko gero būtų nukeliavęs klystkeliais, ir vargu ar šiandien turėtų nuosavą butą ar automobilį. Pasak dainininko, jis ne kartą matė, kokioms pagundoms neatsispiria daugelis scenos žvaigždžių. Pinigais norinčios pasinaudoti moterys, alkoholis bei narkotikai, pasak atlikėjo, nuolatiniai žinomų žmonių palydovai.

„Puikiai tai mačiau, tačiau mano proto balsas buvo globėja. Ji nuo pat pradžių ragino neišlaidauti, o pinigus kaupti butui“, - pasakoja dainininkas.

Tačiau nepaisant iki šiol lydinčios sėkmės, dainininkas prasitaria vis dažniau pagalvojantis baigti karjerą ir išvykti iš Lietuvos. Per pastaruosius septynerius dainininko karjeros metus Radži tikina labai pavargęs. Jį erzina ne tik viešumas, aplinkinių dėmesys, tačiau ir tai, kad vis daugiau atsiranda norinčių pasinaudoti jo vardu, ir taip pasipelyti.

Radži pasakoja neseniai susidūręs su apgaviku, kuris internetinėje erdvėje prisistatęs jo prodiuseriu siūlė suorganizuoti koncertą, už tai net prašydamas avansu sumokėti dalį honoraro.

Tuo tarpu dainininkė ir renginių vedėja Donalda Meiželytė tikins, kad darbo nepristings tik tiems, kurie ne tik gabūs, išmano savo darbą, tačiau populiarūs yra ne skandalų dėka. Tiesa, pasak jos – tam teks ne vienerius metus sunkiai dirbti ir investuoti į save. Moteris pasidžiaugs – ji viena iš nedaugelio atlikėjų, puikiai išmanančių savo darbą, todėl per ketverius metus darbo Seime žmonės jos kaip dainininkės ir renginių vedėjos nepamiršo. 

„Užsakymų pasirodyti sulaukiau dar nepasibaigus kadencijai Seime“, - atviravo ji.  

Donalda papasakos ir tai, kodėl kartais atsisako renginių kurių honorarai siekia 5 ir daugiau tūkstančių litų, ir kaip elgtis su vakarėlių metu gerokai įkaušusiais vyrais. „Būna vasaros šventės gamyklų darbuotojams. Atveža tau tris autobusus visiškai girtų vyrų, ir iškrato juos pievoje...“, - pasakos D. Meiželytė.

Šio vakaro laidoje keturi garsūs atlikėjai – Ruslanas Kirilkinas, Radži, Donalda Meiželytė ir Edmundas Kučinskas it sutarę tvirtins – lengvas ir blizgantis jų gyvenimas atrodo tik iš šono. Koncertai nešildomose salėse lauke spaudžiant minusinei temperatūrai,, rizika būti sumuštam ar negauti žadėto atlyginimo – tai tik maža dalis užkulisių. Kaip iš tiesų gyvena ir dirba tie, kuriais mes žavimės, ir kurių gyvenimo pavydime – jau šio vakaro laidoje „Nuo... Iki...“, nauju laiku 20 val. 15 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)