Dainininkas ne tik surengė šou „Chorų karų“ žiūrovams, dainavo su projekto vedėja Inga Jankauskaite, bet ir užėmė komisijos nario poziciją. Tarp komisijos narių taip pat sėdėjo ir griežtoji Kristina Zmailaitė, Nerimanto personažu virtęs Dominykas Vaitiekūnas ir Benjaminas Želvys.

Su I. Jankauskaite lietuviškai prabilęs "Eurovizijos" nugalėtojas nustebino į projektą grįžusį Vytautą Šapranauską. "Tik palik mergą vieną ir jau pacukai kabinasi. Ir dar lietuviškai nemoka", - įžengęs į studiją piktinosi Šapras.

Tačiau netrukus vedėjas įsitikino, kad svečias iš Norvegijos puikiai supranta lietuviškai ir netgi moka keletą frazių. "Pasakyk, su kuo mūsų Vytautas Didysis nuo Baltijos jūros iki Juodosios jojo", - egzamiavo A. Rybaką Šapras. "Taigi su žirgu, Vytautai", - atkirto šiam lietuviškai dainininkas.

Į projektą grįžęs V. Šapranauskas nuliūdino projekto dalyvius. Nepaisant to, kad praėjusį sekamdienį "Chorų karus" paliko Tauragės choristai, šį sekmadienį su projektu teks atsisveikinti dar vienai kariaunai.

Ketvirtoje "Chorų karų" laidoje daugiausiai komisijos balsų surinko V. Matuzo Panevėžio choras. Mažiausiai balsų gavo Stano Spindulio benamių choras, tačiau pastarieji sulaukė daugiausiai žiūrovų simpatijų. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad šios savaitės lyderiai - Vytautas Matuzas ir Panevėžio Deimantinis choras.

Antri projekte liko Kauno studentiškasis choras su "16 Hz", treti - Stano ir benamių choras, ketvirti Anatolijus ir Druskininkų choras. Priešpaskutiniai liko vilniečiai su "šarkomis". Mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinko Policijos choras su Vaida Genyte priešakyje. Jie ir turėjo palikti projektą.

Tačiau nuo iškritimo chorą išgelbėjo laidos svečias A. Rybakas. Jam į akį kritusi viena iš policininkių, todėl jis negalėtų sau atleisti, jei jo simpatija šįvakar namo grįžtų nuliūdusi, o jis praleistų savo šansą. Todėl jo sprendimu, šį sekmadienį "Chorų karų" nepaliko nei vienas choras.

"Chorų karų" filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)