Koncerte dalyvavusi lenkų tautybės atlikėja Evelina Sašenko naujienų portalui DELFI prisipažino, kad ji jau nebereaguoja į netolerantiškus pasisakymus prieš tautinių mažumų atstovus Lietuvoje.

"Esu susidūrusi su tautine diskriminacija. Tačiau į tai jau nebekreipiu dėmesio. Galbūt priimu tai kaip natūralų ir įprastą dalyką. O galbūt ir netolerancijos Lietuvoje jau mažiau. Mes daugiau keliaujame, ir pradedame priprasti, kad pasaulyje gyvena įvairiausių tautų, spalvų ir lyčių žmonės. O ir į mūsų šalį atvažiuoja įvairiausi žmonės, kuriuos taip pat pradedame priimti", - DELFI sakė E. Sašenko.

Atlikėja prisipažino, kad daugelio nuomonė pasikeičia išgirdus, kad tiek Evelina, tiek jos tėvai ir proseneliai yra gimę ir užaugę Lietuvoje.

"Tačiau kai tai pasakau, žmonės pradeda kitaip vertinti, kitaip priimti. Galbūt po tokių renginių visuomenė pradės kitaip žiūrėti į mus ir kitaip suprasti", - neabejoja ji.

Koncerte taip pat pasirodė Ruslanas Kirilkinas, Rūta Ščiogolevaitė, Julija Jegorova, Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė, "Studentės", Egidijus Sipavičius, Neringa Šiaudikytė, "Pikaso", Monika Linkytė, Berta Timinskaitė ir kiti.

Į koncertą kartu su populiariausiais Lietuvos atlikėjais atvyko
Švedijos pop muzikos žvaigždė Amy Diamond.

Koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (481)