Projektas „Būk mano meile!“ skirtas vienišiams, ieškantiems antrosios pusės. Šis šou Lietuvoje kuriamas pagal Rusijos TV formatą. Kaip skelbė LNK, į laidą kviečiami tik tie, kurie iš tikrųjų ieško antrosios pusės. Laidos herojus prieš TV kameras susipažįsta su trimis pretendentėmis, išklauso I. Norkutės-Žvinienės ir V. Pauliukaičio nuomonės, būrėjos V. Budraitytės prognozes.

Apie tai, kad laida dingsta iš eterio, naujienų portalui DELFI patvirtino LNK programų direktorius Aivaras Prancuzevičius. Jis paaiškino, jog kaip praėjusį sezoną, taip ir šį, laidos transliacijos nutraukiamos pagal sutartį.

Apie besibaigiančius darbus „Būk mano meile! papasakojo ir Vytenis Pauliukaitis. Žinomas vyras tikino darysiąs pertrauką, nors pastaruoju metu sulaukia įvairių pasiūlymų, sakė nenorintis įkyrėti žiūrovams.

„Šiuo momentu veiklos neturėsiu. Laida baigiasi. Kanalas laidos nebetęs. Turėjau visokių pasiūlymų, bet atsisakiau, nes man reikia pailsėti. Bus atostogos“, – DELFI kalbėjo V. Pauliukaitis.

Paklaustas, vėl į darbus TV eteryje kibs rudenį, V. Pauliukaitis neatmetė tokios galimybės. „Jeigu bus kokių įdomių pasiūlymų, sugrįšiu, pažiūrėsime. Jeigu nebus pasiūlymų, kitus darbus dirbsime“, – kalbėjo „Būk mano meile!“ vedėjas.

Paskutinis laidos filmavimas suplanuotas kovo 20-ąją, ji bus transliuojama iki kovo pabaigos. Iki šiol laida buvo transliuojama darbo dienomis - nuo pirmadienio iki penktadienio. „Būk mano meile!“ per LNK pradėtas rodyti 2011-ųjų rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (350)