Choristus šį sekmadienį vertino Aleksandras Ivanauskas-Fara, Kristina Zmailaitė, Vytautas Balsys ir Mindaugas Stasiulis.
Komisijos nariai šįkart daugiausiai balų skyrė Šarkoms ir Vilniaus Šachmatiniam chorui (40). Mažiausiai palaikymo sekmadienį sulaukė Donalda Meiželytė ir jos vadovaujamas Tauragės krašto Braškinis choras (36 komisijos balai).

TV žiūrovai labiausiai palaikė Stano ir Benamių Spindulio chorą. Už šiuos choristus gerb4jai atidavė net 29309 balsus. Mažiausiai palaikymo sulaukė Vaida Genytė ir Policijos choras. Jiems žiūrovai skyrė 11333 balsus.

Susumavus dviejų laidų balsavimo rezultatus išaiškėjo šou lyderiai. Jais tapo Stano ir Benamių Spindulio choras. Antrieji - "16 Hz" ir Kauno Studentiškasis choras, tretieji - V. Matuzas ir Panevėžio Indigo choras, ketvirtosios - Šarkos ir Vilniaus šachmatinis shoras. Penktieji liko A. Oleinikas ir Druskininkų Deimantinis choras. Kuris choras - vadovaujamas V. Genytės ar D. Meiželytės - liko paskutinis, paskelbta nebuvo.

"Guliu aš lovoje ir viską matau. Inga, gerai atrodai. Kadangi šiandien manęs nėra, joks choras nekrenta", - raštelyje, kuris buvo perduotas I. Jankauskaitei, rašė V. Šapranauskas.

Vakaro intriga tapo aktoriaus, "Chorų karų" vedėjo Vytauto Šapranausko dingimas. Praėjusią savaitę TV3 pranešime žiniasklaidai informavo, kad vietoje V. Šapranausko sekmadienį pasirodys Martynas Kavaliauskas. Tačiau vaikinas, pasirodęs prieš TV kameras, pranešė, kad nuo šiol jis su TV žiūrovais sveikinsis kiekvieną sekmadienį. Iki transliacijos pabaigos eteryje Inga Jankauskaitė vairo buvo likusi viena.

Praėjusį sekmadienį už visus dalyvius TV žiūrovai atidavė per 100 tūkst. savo balsų. Daugiausiai - beveik ketvirtadalis žiūrovų - balsavo už Stano Spindulio benamių chorą. Mažiausiai žiūrovai palaikė dzūkus ir Druskininkų chorą.

Bendroje lentelėje susumavus balsus su komisijos taškais, praėjusį sekmadienį iš pirmos vietos nepajudinamas buvo Stano benamių choras. Antroje vietoje liko Panevėžio V. Matuzo choristai, treti - kauniečiai su "16 Hz", už jų Vilniaus choras, vadovaujamas "Šarkų", Policininkai su generole V. Genyte, tauragiškiai ir Donalda. Paskutinieji liko druskininkiečiai su Anatolijumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (655)